16 Ocak 2014 | Perşembe

PTT 1. Lig'de futbol resitali

PTT 1. Lig'de ikinci yarı heyecanı geçen hafta oynanan maçlarla yeniden start aldı. 2014 yılının ilk haftasında zirve mücadelesi veren Manisa ile Ankaraspor'un mücadelesinden başkent ekibi galibiyetle ayrıldı.
Osman Özköylü'nün takımı için bu galibiyet liderliğin gelişini de müjdeledi. Leoparlar, evinde Samsunspor'a 3-1 yenilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan zirveyi devraldı.
Tam 10 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Ankaraspor, liderliği fazlasıyla hak etti.

Alkışlar Orduspor'a

İlk yarının son haftalarında yakaladığı çıkışı, ikinci yarıya da taşıyan Samsunspor, İstanbul Büyükşehir Belediye karşısında Musa Sinan ile galibiyete ulaşıp, zirve yarışındaki iddiasını korudu.
Orduspor ise ekonomik sıkıntılara rağmen yolunda ilerlemeye devam ediyor.
Karadeniz temsilcisi, evinde konuk ettiği Adanaspor'u 2-0 mağlup ederek, Ankaraspor ve İstanbul Belediye'ye "Ben de buradayım" mesajı gönderdi.
Bu noktada, teknik direktör Erkan Sözeri'ye tebriklerimizi iletmek istiyoruz.

Müthiş ikili coştu
Balıkesirspor'da ise gol krallığının iddialı isimleri Karikari ve Muhammet Reis, kalitelerini ortaya koydu.
Tavşanlı Linyit'i deplasmanda 2-0'lık skorla geçen Bal-
Kes, deplasmanda iki maç sonra kazanarak bu alandaki şanssızlığını da kırmış oldu.
Haftayı 'bay' geçen Mersin İdman Yurdu, rakiplerinden Manisaspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un puan kaybetmesine sevindi.
Güney ekibi, eline geçen bu fırsatı iyi değerlendirmeli.

İpek böceği gibi çalışıyor!
Fethiye'ye ayrı bir parantez açmak istiyorum. Ege ekibi, teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde 'ipek böceği' gibi çalışıyor. Tecrübeli hocayla çıktığı beşinci maçında üçüncü galibiyetini alıp hiç yenilmeyen Fethiye, düşme potasından kurtulma yolunda önemli adımlar atmaya devam ediyor. Ligde alt sıralardan kurtulma çabasındaki bir diğer ekip Tekden Denizlispor ise evinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak, kritik 2 puan daha kaybetti.

Ersel'e çok ayıp edildi
Adana Demir ise evinde kazanmaya devam ediyor.
Bu sezon deplasmanda galibiyeti bulunmayan Mavi Şimşekler, Boluspor'u 2-1 yenerek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptı. Teknik direktör Mustafa Bahadır ile çıkışa geçen Bucaspor ise Kahramanmaraş'ı deplasmanda 4-2 mağlup etti. Maraş'taki maçta taraftarların kaleci Ersel'e karşı takındıkları tavrı ise gerçekten görmek istemezdik.
Futbol bu, yapacak bir şey yok. Oyuncuya saldırmakla elinize ne geçti!
Gerçekten yakışmadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor