İsmet Tongo

İsmet Tongo

08 Mart 2010 | Pazartesi

Yemekteyiz!..

Medyaya göre, sarı-kırmızılı camianın "Derinden olanları" İstanbul'un en yüksek tepesi Çamlıca'da "Yemekteyiz" programındaki gibi bir araya gelip kuşbakışı Galatasaray'ı seyrederek durum değerlendirmesi yapmışlar. Tabii bu arada medyaya da haber salmayı ihmal etmemişler. Yemekte bir araya gelenler arasında Faruk Süren, Ali Dürüst, Ergun Gürsoy, Burak Elmas, Fatih Altaylı, Celal Gürcan, Abdürrahim Albayrak, Niyazi Yelkencioğlu, Bikem Ardakoç, Ahmet Yolalan gibi isimler göze batıyor. Bu heyet yemekte "Başkanlık için istekli değilim" diyen Faruk Süren'e "Aday ol" demişler ve ilave etmişler: "Senin başkanlığındaki bir yönetim kurulunda görev almaya hazırız. Bu Galatasaray'a zorunlu bir borçtur. Hiç kimse bize görevden kaçtı diyemez." Bu konuşmaya Faruk beyin kıs kıs gülüşünü hayal ediyorum...

Yönetim için içleri yanıyor

Buyrun efendim... Bu toplantının sebebi ortaya çıktı. Yemekteyiz davetine katılanların meğerse yönetime girmek için içleri yanıyormuş. Adnan Polat ve yönetimini de bu yüzden tenkit ediyorlarmış. Bunu ben söylemiyorum. Oradakilerin sayın Süren'e "Aday ol" baskısından ve 'Biz de yönetime gireriz' garantisinden çıkarttım. Ayrıca anladığım kadarıyla sayın Süren böyle gereksiz bir toplantı yaparken herhalde birkaç kişiyi Polat yönetimine sokarım diye düşünmüş olmalı. Özetle: Yemekteyiz programına katılanlar içinde gerçekten sevdiğim iki üç kişi var. Hanginiz son iki yıl içinde Polat ve yönetiminin kapısını çalıp "Arkadaşlar şu konuda sizlere yardım edeyim" dediniz. Bence böyle "Yemekteyiz" programı gibi gündemde kalmayı başaracağınız programlar bulun heyecanlı oluyor. Bize de konu veriyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor