İsmet Tongo

İsmet Tongo

15 Mart 2010 | Pazartesi

Keita farkı

Maç başlamadan önce herkes bir elinde kağıt kalem, diğer elinde Galatasaray ve Bursaspor'un kalan maçlarını hesaplıyordu. Bu hesaplarda ilginç olanı Fenerbahçe'nin kaybettiği iki puandan sonra ciddiye alınmaması idi. Hele Beşiktaş bugün Denizli de maçı kazanır puan cetvelinde Fenerbahçe'yi de geçip üçüncülüğe çıkarsa zirve de 'şenlik var' demektir. Ali Sami Yen Stadı oldukça yükünü almıştı. 3. dakikada Keita'nın pası ile Jo'nun attığı gol herkesi rahatlattı. Tribünlerin coşkusu görülmeye değerdi. Sahada hem Ankaragücü'nde hem de Galatasaray'da büyük yıldızlar oynuyordu. Ama bunların içinde Keita başka bir adamdı. İnanılmaz çalımlar attı. Seyreden herkesin gözlerindeki pas silindi. Ama 37. dakikada Geremi'nin hatalı pasını yakalayan Keita'nın dört Ankaragücü oyuncusunu geçip, attığı muhteşem gol ayakta alkışlandı. 2-0 herkesin istediği bir sonuçtu.

Trabzon'a yeter mi?
Oyunda Galatasaray'ın yıldızlarının hücum üstünlüğü kurması göze batıyordu. Jo çok çalışkan bir futbolcu. O da Keita gibi yer değiştirip oyununu bozuyordu. İkinci yarı ilk yarının devamı gibi başladı. Ancak dakikalar ilerledikçe Ankaragücü orta sahada açık futbol çift santrforla oynamaya başladı. 77. dakikada seyircilerin "Baros" isteğini Rijkaard kırmadı ve onu oyuna aldı. Ve Baros seyircinin isteğini kıpmadı üçüncü golü attı. Evet, Galatasaray Ankaragücü'nü yenip 3 puanı aldı. Ancak, haftaya yapılacak Trabzonspor maçına bu oyun yeter mi o bilinmez.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor