İsmet Tongo

İsmet Tongo

23 Aralık 2010 | Perşembe

Ligden daha iyiler

Süper Lig'de yok olan ve deplasmanlarda turistik gezilere çıkan Galatasaray için son şans Türkiye Kupası'nda idi.
Havaya kaldırılacak bir şampiyonluk kupası, kötüye giden sezonun affı anlamına gelecek, aynı zamanda da Avrupa kapılarını aralayacaktı. Bu yüzden de kupa Galatasaray için zor ve kader maçları olarak geçmeye adaydı..
Hagi iki üç haftadır takım da değişiklikler yapıyor.
Yavaş, yavaş ta olsa takımı harekete geçirmeye başladı. Özellikle Gaziantep maçında bu belirgin şekliyle belli oldu. Neil ve Hakan Balta geri dörtlünün ününde çok iyi oynadılar. Ben Hagi'nin Hakan Balta'yı oyunda alıp Arda'yı oyun'a sokmasını hatalı buldum. Arda daha başka bir arkadaşının yerine oyuna girebilirdi.
İlk yarıda oyun üstünlüğü Galatasaray'da idi.
Oyunun en ilginç olayı Galatasaray'ın iyi oynadığı anlarda yediği goldü. Defansın bir anlık hatasından yararlanan Popov 5. dakikada durumu 1-
0 yapıverdi.
Bu gole rağmen Galatasaray, Pino'nun ayağında nefis bir şutla beraberliği sağladı. İlk yarı böyle kapandı.
Çağlar akıllı ve başarılı
İkinci yarı oyuna giren Arda, Galatasaray'a hücum da hareket getirdi. Ama daha hazır olmadığı da bariz gözüküyordu.
Galatasaray' da direk oynamaya başlayan Çağlar'a dikkat edin. Son derece akıllı ve başarılı oynuyor, çok ta güzel şut atıyor. Görünen, onun sol tarafta o yerin sahibi olacağı.
Kewall'da bir düşüş var. Attığı şutlar bunu gösteriyor.
Aykut iyi idi. Özelikle Oğulcan'ın gollük süper şutunu aynı güzellikle kurtardı. Anıl'ın 75'te oyuna girmesi yerin de bir hareketti.
Evet Galatasaray uzun zamandır bu kadar derli toplu oynamadı. Bunda Hagi'nin rolü var derken asla Tugay'ı kenara atmam. Ona da bravo demek lazım

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor