İsmet Tongo

İsmet Tongo

12 Ocak 2011 | Çarşamba

Işıklar sönerken

Galatasaraylı sakın üzülme; evin gibi sevdiğin, büyük zaferler yaşadığın, Galatasaray tarihinin altın harflerle yazıldığı Ali Sami Yen Stadı'na ışıklar sönerken veda ettin.
Bu sahada büyük zaferler yaşadın. Dünya devlerinin yıkılışını gördün. Süper yıldızları alkışladın, şeref turları, havaya kalkan şampiyonluk kupaları ile gurur duydun.
Unutma, hiç yenilmeden bütün kulüplerin ve de taraftarlarının kıskanarak baktığı, ismi Ali Sami Yen'de yazılı UEFA Kupası'nın gerçek sahibi de sensin.
Ali Sami Yen'in çimlerine ayak basan Gündüz Kılıç, Metin Oktay, Turgay Şeren, Hagi, Popescu, Fatih Terim, Hakan Şükür, Derwall, Tanju Çolak, Taffarel ve Faruk Süren'le birlikte birçok futbolcuyu asla unutma.
Galatasaraylı sevin; Neredeyse yarım asra yaklaşan görev süresini tamamlayan Ali Sami Yen artık, "Cimbom'un mabedi" değil. Şimdi her şeyi ile mükemmel, harika Türk Telekom Arena Stadı'nın yeni sahipleri sizsiniz. Büyük yıldızları, büyük başarıları burada alkışlayacaksınız.

Faciadan dönüldü

Galatasaraylı dua et; Galatasaraylılar gerçekten de dua etmeli. Allah onlara acıdı. Ali Sami Yen Stadı'nın birçok yerinde koca koca çatlaklar dolu. Yağan yağmur tribünlerden aşağı akar. Kısacası bir faciadan dönüldüğü için dua edilmeli.
Ali Sami Yen'e veda gecesinde muhteşem gösteriler gerçekten de alkışlanmaya değerdi. Beyazıt ve Polat kapanış konuşmasında büyük alkış aldı. Ancak UEFA Kupası'nı alan Faruk Süren de onlarla birlikte olmalıydı.
Maça gelince... Beypazarı golü attıktan sonra sahasına çekilmese Galatasaray'ı zorlayabilirdi.
Kazım'ın girişi ile hareketlenen Galatasaray üç gol bularak sonuca ulaştı ve en azından kapanışın hüznünü biraz olsun azalttı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor