İsmet Tongo

İsmet Tongo

07 Ocak 2011 | Cuma

Alın, alın yakışı

G.Saray, F.Bahçe'nin kurtulmak için ne lazımsa yaptığı ve mukavelesini feshettiği Kazım Kazım'ın üstünebalıklama atladı.
Aslında G.Saraylı futbolcuları gece hayatında yetiştirmek için profesör mertebesine ulaşmış Kazım'ı almaya gerek yoktu. Bu arada Adnan Polat'ın tepkilere verdiği, "Hagi istedi, biz de aldık" yanıtını bir başkana yakıştıramadım.
Sayın Polat ve Sezgin, Hagi "Ben Pele ile Maradona'yı da istiyorum" dese onları da transfer mi edeceksiniz!
Neyse, şimdi soralım bakalım: 1 - Kazım, F.Bahçe'de forma giydiği sürede ne yaptı? Sorum, gece hayatı dışındaki futbol yaşantısı ile ilgilidir. Ben hatırlamıyorum. Bilenler bana yazsın. 2 - Kazım Kazım'la neden 3.5 yıllık mukavele imzalandı? Onunla mukavele yapan G.Saray yöneticileri acaba Kazım'ın F.Bahçe'de kaç maç oynadığını biliyor mu? 3 - F.Bahçe'nin kurtulmak için Toulouse'a kiraladığı Kazım orada da istenmedi ve geri yollandı.
Bugünlerde İnsua'yı geri göndermek isteyen G.Saraylı yöneticiler, aynı akıbeti Fransa'da yaşayan Kazım'ı hangi cesaretle alıyorlar? 4- Kazım Kazım acaba başkan Adnan Polat'ın "Seyrantepe stadı için alacağım" dediği dört büyük yıldızdan biri mi?

Sercan ve Mutu da gelsin!
Evet, herkes yıldız beklerken bir gece hayatı profesörü şaşırtıcı bir mukavele ile G.Saray'a bağlandı.
Kazım iyi futbolcu olabilir. Ancak benim ölçülerimde o asla G.Saray'ın formasını giyecek futbolcu değildir. Sadece Kazım Kazım mı? Bu yönetim kovarcasına gönderdiği Necati'yi geri almak için uğraşıyor.
Hem de karşılığında para ve Ali Turan'la Serdar'ı vermek istiyor.
Kazım'ı almakla büyük transfer başarısı gösteren G.Saraylı sorumlular bazı futbolcuları unutmuşlar. Onları da biz hatırlatalım...
Kazım tek kalmasın, gece hayatının başka bir ustasıBursasporlu Sercan'ı da yanına alın. Kazım'ı almakla Aziz Yıldırım'ı rahatlatanlara Güiza'yı da tavsiye ederiz. Unutmadan, Beşiktaş'tan Bobo ve Fatih Tekkeile neden ilgilenmediniz?
Ayrıca"Kokaiman" suçlusu Mutu'yu İstanbul'a çağırdıkları söylenen Hagi, Polat ve Sezgin'e Hıncal Uluç önemli tavsiyede bulunmuş ve demiş ki: "Mutu ile birlikte kokainden yargılamış Daum'u da mutlaka getirin."
Alın alın onları da alın. Yakında açılışı yapılacak muhteşem stada hepsi yakışır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor