İsmet Tongo

İsmet Tongo

24 Ocak 2011 | Pazartesi

Seyircinin gücü

Stat muhteşem kendimi Amsterdam'daki arenalarda sandım. Seyirci on numara, akustik müthiş bir şey. Taraftarla aksutik birleşince inanın ayrı bir güç doğuyor. İşin aslına bakarsanız G.Saray'a 3 puanı getiren maçı seyircinin bu gücü kazandırdı. Seyrantepe stadı 40 bine yakın seyirciyle doluydu. Havanın soğukluğuna rağmen izleyici maça çok istekli gelmişti.
Golün atıldığı dakikaya kadar tek endişe vardı o da maçın berabere bitmesi. Servet her zamanki gibi gene kale önüne doğru koştu, kenardan gelen topa dokundu ve G.Saray'ı ilk maçında mutlu eden golü attı.
G.Saray ilk yarıda tatsız bir oyun oynadı. Bunda Sivas'ın kalabalık defansı ve sert oynamasının rolü vardı. Şöyle bir bakarsak Cimbom zaman zaman hababam futbolu ya da doldur boşalt oyunu ile gol arıyor ayrıca sayısız da gol kaçırıyordu. Şaka değil ilk yaradı kaçan gol sayısı 4 taneydi.

İki pozisyon dondurdu

Sivasspor ise G.Saray'dan geri kalmıyordu ama çok zaman Servet ile Cana'nın tehlikeleri önlemesiyle gole gidemedi. Zaten maçta Sivas'ın kaçırdığı 2 pozisyon var ki G.Saraylıları soğuktan dondurdu Sivaslılar'a saç baş yoldurdu.
64'te Mehmet Yıldız'ın şutunu Ufuk kurtardı ama sonra Eneramo'nun şutu direkten döndü.
Bu ikisi gol alsa G.Saray için ağır sonuç olurdu.
İkinci yarıya Cimbom değişikliklerle iyi başladı beklenmedik derecede güzel oyunu zevkini artırdı. Kazım'ın kaçırdığı 2 gol Emre'nin, Ayhan'ın ve Barış'ın vuramadığı toplar affedilecek cinsten değildi. YENİLER YEKTA: İlk maçında tam not aldı. Ayrıca çalımları ile seyirciyi coşturdu. CULİO: Yerinin sahibi oldu. Arda gelince kim oynar bilemem.
STANCU: Koşuyor, çok iyi vuruyor, pozisyonu takip ediyor, gol şansını kendi arıyor, beğendim.
Servet ise bence maçın patronuydu. Golü attı, her yere koştu haklı olarak alkışlandı

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor