İsmet Tongo

İsmet Tongo

04 Şubat 2011 | Cuma

Son söz Seyrantepe'de

Bu Galatasaray, taraftarlarını çıldırtır. Avrupa'da yok, ligde yenen yenene.Tek ümidi Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanıp Avrupa kupalarına katılmak.
Ama gel gör ki bu takım, bu şartlarda değil kupa, maşrapa bile kazanamaz. Bugün Gaziantepspor'u geçersin ama Beşiktaş karşısında feleğini şaşırırsın. Onun için kimse bu maçı beğendim demesin bana.
Gaziantep maçının ilk yarısında iki takım da birer ciddi akın yaptılar onlar da gol oldu. Gerisi karşılıklı heyecan veren pozisyonlardan ibaretti.
Bu şekilde mücadelesi yüksek gözüken maçta bol gol olunca herkes memnun oldu. Ancak hedefi şampiyonluk olan takım daha başka olmalı ve herkese güven vermeli. 2-1 galibiyetten 3-2 mağlubiyete düşen Galatasaray'ın bu maçtaki tek avantajı tek farklı skoru idi. Gerisi gene de yerini endişeli bir bekleyişe bıraktı.

Baros'un girmesi hataydı
Kewell
ve Neill, cumartesi günü Asya Kupası finalini oynayıp burada da kupa maçına çıktılar. Yorgunluklarına rağmen ikisi de görevlerini yaptı. Neill'in ön liberoya kayarak oynaması çok olumluydu.
Birkaç isim:
HAGİ: Futbolcular değişik yerlerde oynatması büyük hata idi. Ayrıca daha hazır olmayan Baros'u oyuna almamalıydı.
ZAPATA:
İlk maçında güzel kurtarışlar yaptı, 3 de gol yedi. Hakkındaki görüşü zamana bırakmakta yarar var. Penaltı hareketinde hatalıydı.
CULİO: Bana göre Galatasaray'ın en çok çalışan futbolcusu idi. Gelecekte daha iyi olacak.
STANCU: Santrfor diye alında ama yerinde oynatılmadı. İyi bir futbolcuya benziyor. Golün vuruşu süperdi.
ÖZGÜR YANKAYA: Genç hakem maçı son dakikaya kadar başarıyla idare etti. Ancak son dakika da Zapata'nın Souza'ya yaptığı penaltıyı vermesi gerekirdi. Bu başarısına gölge düşürdü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor