İsmet Tongo

İsmet Tongo

07 Şubat 2011 | Pazartesi

Top sarı lacivert olunca!

Bilmem yalan, bilmem doğru. Derler ki; Galatasaray'ın bu kötü haline üzülen Adnan Polat'ın "Kankası" Aziz Yıldırım'ın yolladığı "Sarı lacivertli topla" Cimbom dört gol buldu. Ben bu dedi koduya inanmadım. İsterseniz siz de inanmayım.
Galatasaraylı futbolcular, Sarı lacivertli topa nedendir bilmem, bir başka vuruyorlardı. Bir Arnavut Lorik Cana. Bir Romen Stancu bir Avusturalya'lı Kewell ile Çek Baros'un golleri ile stadı Bayram yerine çevirdiler.
Uzun zaman sonra taraftarlar takımlarını alkışlayıp susmadan tezahürat yaptılar.
Sahada Galatasaray kadar alkışlanacak olanlar, taraftarlar ve Ultraaslan'ın 310 metrelik pankartıydı. Bravo Ultra Aslan'a Doksan dakikalık oyunda Galatasaray çok iyi oynadı. Ancak bu iyilikte Eskişehir'in çöküşünün rolü vardı. 14 dakika da yedikleri iki gol onları bitirdi.
Galatasaray'ın iki kanat adamı Kewell ve Kazım aralarında Culio ile birlikte fırtına gibi estiler. Biraz şansları olsa farkı daha da arttırabilirlerdi.
Sonuçta Galatasaray ikinci yarıda attığı gollerin rahatlığı ile oynadı. Durum 3-2 olunca korkulu dakikalar heyecan yarattı. Ama Baros 4-2 ile her kesi rahatlattı

BİR KAÇ İSİM:
LORİK CANA: Geldiğinden beri en iyi oyunun aradı. Attığı gol Eskişehir'in çöküşü oldu.
Bugünkü oyunu ile oynadığı yerin tapusunu da aldı. CULİO: Aslan parçası. Son beş yılın en yararlı transferi. Saha da nereye bakarsanız onu görüyorsunuz. İnşallah bozulmaz. STANCU: Kaça gelmiş, kaça gitmiş bilmem.
Gördüğüm akıllı futbolcu ve Galatasaray da en iyi topa vuran adam. O da lazım SABRİ: Her deparı, Eskişehir defansını karıştırdı.
Gerçek yeri bek değil, oynadığı ortanın sağ tarafı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor