İsmet Tongo

İsmet Tongo

13 Şubat 2011 | Pazar

Hagi'nin Baros hatası

Dakika 5, İsmail Sosa, Zapata'nın bacakları asasında golü attı. Galatasaray tarihine bir bakın, yeni oynadığı ilk üç maçta, altı gol yiyen hiçbir kaleciye asla rastlayamazsınız.
Böylece, bir ilki başaran kaleci Zapata'nın bu goldeki hatası, karşı karşıya kaldığı rakip forvet karşısında "Duruş hatası" yapmasıydı. Ufuk ve Aykut'un hatalı yediği gollerden şikayetçi olanların "Gelen gideni" arattı demesi ise oldukça ilginçti.
Galatasaray oyuna presle başladı. 5. dakika dolarken Sosa, Hakan Balta'nın kanalındaki boşluktan süratle daldı, kimse onu durduramadı, o da rahatça golünü atıverdi.
Galatasaray'da geçen hafta iyi oyunu simgeleyen yanlardan gelen toplar ile rekor seviyedeki fişek gibi şutları bu hafta yoktu.. Kewell'ın olmayışı Galatasaray için ciddi bir sorundu.
Kısacası ilk yarıda Galatasaray adına ciddi bir gollük pozisyon yoktu.
İkinci yarı başlarken Hagi, Kewell'dan boşalan yabancı kontenjanını ilk 11'de Anıl'la değil, golcü Baros'la doldurmalıydı. Hagi bu hatayı nasıl yaptı bilemiyorum...

Alkışlık tek hareket
İkinci yarıda oyunun seyri hep iki on sekiz arasın da gidip geldi. Alkışlanacak tek hareket Culio'nun direkten dönen süper şutu idi.
Sonuçta, yenildiği için düşme hattına yaklaşan Cimbom, kupa da Gaziantep'e bir daha yenilirse bu sezonu acı bir şekilde kapatacak.

NASIL OYNADILAR:
ANIL:
Çok zor bir maçta, Hagi inanıp ona görev verdi. Kaleciler hariç, üşüdüğü için 'kırmızı eldivenle'oynayan tek futbolcu o idi. Bence şansını daha iyi kullanmalıydı
KAZIM: Geçen haftanın bir gol ve iki de asitle, alkışlanan futbolcusu, bu hafta top alamayınca orta sahada meşin yuvarlağın peşin de koştu durdu!
STANCU:Hakkında en çok konuşulan Stancu bence Galatasaray'ın en çok çalışan adamıydı.
WAGNER: Sahanın en iyi oyuncularında biri idi. Popov'la ikisi Gaziantep'i ayakta tutuyorlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor