İsmet Tongo

İsmet Tongo

20 Şubat 2011 | Pazar

Aaa! Zapata gol yemedi

Galatasaray için ilk yarıda yazılacak çok şey var. Geçmişini düşünüp, kredi isteyen Hagi'nin iki top direkten dönünce hiç mi içine sıkıntı girmedi?
Bir takımın orta sahası bu kadar mı kötü oynar? Pas trafiğini idare edemeyen ve topu karşıya taşıyamayan orta sahanın arkasındaki kaleci de sefilleri oynar.
Ha unutmadan direkten dönen topta Zapata'nın eli topa hiç değmedi.
Evet ilk yarıda iki takımın oyunu başa baş gibiydi. Ama ibre de daha fazla pozisyona giren Bucaspor'dan yana idi. Mendy'nin topu her alışta Galatasaray'ın sağını Vatan Caddesi'ne çevirdiğini göz ardı etmemek lazım.
Galatasaray'da maç alacak yıldız yok. Herkes koşuyor ama sonuç getirecek adam yok.
Öncelikle şu önemli konular çözülmeli.
1- Kanatlardan yapılan akınlar bir facia. Topların yüzde doksanı rakiplere gidiyor.
2- Orta sahada kaptırılan her top geriye dönüşte rakiplere pozisyon oluyor.
3- Orta saha şiddetle onarılmalı.

Stancu rahatsız mı oldu?

Galatasaray iyi oynamadı. Ama gol attı maçı 1-0 aldı. Golü atan da doksan dakika sahanın her yerinde dolaşan Culio idi.
Bu galibiyet hiç kimseyi umutlandırmasın.
Galatasaray kupa maçında Gaziantepspor'u yenecek kadar güçlü değil. Hele bu oyunla asla yenemez.
Nasıl oynadıklarına gelince... Serkan'ın maşallahı var. Rekor kıracak atletler gibi depar atıp rakip kale içine yedi top ortaladı, yedisi de Bucaspor'a pas oldu.
Oğlum, ayağının dengesi yok mu senin? Baros, ilk 11'de sahaya çıktığı maçta gol atmak için çok uğraştı. Bu kadar şanssız olmasa en azından iki gol atardı. Stancu'nun ne yapmak istediğini bir türlü çözemedim. Sanki Baros'un gelmesinden rahatsızlık duyuyor gibiydi. Biraz dikkatli olsa iki gol pozisyonunu harcamazdı.
Kaleci Zapata konusuna ise önce gol yemedeğini müjdeleyerek başlayalım. Performansı konusunda da iyi şöyler söylemek mümkün. En azından daha derli topluydu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor