İsmet Tongo

İsmet Tongo

14 Mart 2011 | Pazartesi

F.Bahçe korkusu

Galatasaray'a şöyle bir baktım. Sırtına sarı-kırmızı forma giymiş bu futbolcuları ben takımda bir dakika tutmam.
Topluca bir otobüse koyar, Bank Asya 1. Lig'de yer alan takımların şehirlerine gider, orada açık arttırma ile satışa çıkartırım.
Hepsi satılır zannediyorsunuz değil mi?
Inanın bana yarısını alan çıkmaz...
Galatasaray kötü durumda. Bunda yönetim suçlu, tamam. Teknik direktörler hatalı, çok doğru. Takımın bu hale gelmesinden futbolcular daha az sorumlu! Hooop, durun bakalım. Paranın süperini alan onlar. Lüks arabalara binen, değerli evlerde yaşayan onlar. Bütün işleri nedir?
Giydikleri formanın hakkını verip, takımlarını zirveye çıkartmak. Bakın bakalım puan cetveline, Galatasaray nerede? Gerçekleri "Aynalar" değil, "Puan cetveli" söyler.
Konumuz, cuma gecesi oynanacak Fenerbahçe maçı. Galatasaray bu oyunla ve de futbolcuların bu anlayışı ile Fenerbahçe'ye karşı tarihi bir bozgun daha yaşar.

Formülünü bilen haber versin

Kimse bozulmasın. A.Gücü karşısında galibiyeti koruyamayan bir takım F.Bahçe karşısında nasıl üç puan alır? Bunun formülünü bilen varsa "mail adresim" yazılı, yollasın bana. Hagi, Fenerbahçe maçının korkusundan olsa gerek, takımı çorbaya çevirmiş.
Kimi kenarda oturuyor, kimisi İstanbul'da kalmış, kimisi de sahada koşup duruyor.
Ankaragücü karsısında Galatasaray'ın attığı iki gol dışında elle tutulur hiç güzel bir hareketi yok. Oyun kötü, şut, kanat akını, doğru dürüst pas hak getire. Bir kaleci var, evlere şenlik. Hakan Balta iki golde de hatalı. Defans sahada var mı yok mu belli değil.
Uzatmayalım, ligin iki sarı-lacivertli takımından biri olan Ankaragücü'ne böyle yenilen bir takım, cuma gecesi ikinci sarı-lacıvertli takım Fenerbahçe önünde kim bilir ne hale düşer.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor