İsmet Tongo

İsmet Tongo

06 Mart 2011 | Pazar

Neler oldu neler?

Galatasaraylı taraftarlar diyor ki "Her yıl şampiyon olmak diye, bir kural yok.
Bizim kırgınlığımz yıllardır beklediğimiz muhteşem stadımızda, iddiasını kaybetmiş bir takım yüzünden ağzımızın tadıyla bir maç seyredemedik.
Başkan Polat, yeni stadı bu sezon değil, yeni mevsim de açmalıydı. Kırgınlığımızın sebebi budur..."
Yukarıdaki sözler hemen, hemen konuştuğum her Galatasaraylı taraftarlara aitti. Galatasaray-Karabük maçını izlemek için stada girdiğimde hemen bu sözleri hatırladım.
Locadan sahaya bakışta takım seremoni için santraya yürürken "Yönetim istifa, Adnan Polat itifa" sözleri maç boyu sürdü gitti.
Ve günün en önemli olayı ise bütün taraftarların İspanya' daki gibi, "Beyaz mendil" ile Polat ve yönetimini protestoları idi.

Oyun ve penaltılar

Maçın orta hakemi İlker Meral'in kesinlikle bir göz doktoruna gitmesi gerek. Sebebi de Baros'a yapılan iki penaltıyı vermemesi... MHKbakalım verilmeyen bu iki penaltı için nasıl masal uyduracak. İlk yarıda Galatasaray takımında göze batan şaşırtıcı bir keşmekeş sürüp gitti.
Doğru dürüst bir kanat akını yoktu. Şut atan futbolcuları görmek mümkün değildi.
Pas hatası yapan, top kaptıran bir takımın futbolu bundan ileri gidemezdi.
Devrenin sonlarına doğru ultrAslan'ın takıma arkasını dönmesi Galatasaray'da uzun yıllardır görülmemişti. Tabii ıslıkla porotesto ve "İstifa" diye bağıran taraftarların seslerinin, müzik sesinin artırılarak bastırılmak istenmesi ise son derece çirkindi.
Oyunun ikinci devresinde değişen fazla bir şey yoktu. Yalnız tribünleri dolduran taraftarların ikinci yarıda takıma tezahüratla destek vermeleri de para etmedi.
Sonuçta maç futbolsuz ve golüz bitti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor