İsmet Tongo

İsmet Tongo

31 Mart 2011 | Perşembe

Çeeekk bir dedikodu...

Galatasaray o kadar karıştı ki, hangi taşın altına elini atsan, mutlaka bir şey çıkıyor karşına. Bir yanda Polat mahkemeye gider mi, gitmez mi tartışması sürüyor, diğer yanda laf oyunu ile herkesi oyalar gözüken Ünal Aysal'ın adaylığını koymaması değişik yorumlarla güncelliğini koruyor. Aysal konusunda söylenen ciddi bir dedikodu var. Derler ki Ünal bey, Belçika'da oturuyor. Galatasaray başkan olunca kulübü nasıl idare edecek? Çekimser kalmasının bir nedeni de Belçika- Türkiye arasında gidip gelmesinin zor olacağı... Bu söylentinin haklı yönü bana göre oldukça fazla. Ünal bey başkan olursa, Ali Dürüst altında ikinci adam olur. Ama Ünal bey yerini Adnan Öztürk'e bırakırsa Ali Dürüst onun altında çalışmaz. Ünal ya da Adnan Bey'den hangisi başkan olursa olsun yönetime girecek isimler de hemen hemen belli. Celal Gürcan eskisi gibi tesisler sorumlusu, Burak Elmas futbol şubesinin sorumlusu olacak, Faruk beyin ise şirketin başına geçeceği söyleniyor.

Erik Gerets'i getirebilirler

Ayrıca bu grup seçimi kazanırsa futbol takımının başıma Gerets'i getirecektir. İnan beyin hamlesi. Gelelim en büyük dedikoduya. Eğer doğruysa İnan Kıraç başkan olduğu vakıf yönetim kurulunda bakın kimler var. Ünal Aysal, Adnan Öztürk, Ali Gürsoy. Daha başka isimler de var. Ancak benim için şu üç isim önemli. Ünal Aysal, Adnan Öztürk ve İnan Kıraç. Söylenenlere göre bu oluşumun bir araya gelmesinde, Doğan Sarıbeyoğlu'nun büyük emeği geçmiş. Bu isimler doğru olmasa bu kadar alenen bizlere söylenmez. Ayrıca İnan beyin, Adnan Polat'a neden istifa baskısı yaptığı da ortaya çıktı. Kıraç, vakfa aldığı Ünal Aysal ve Adnan Öztürk kanalı ile kulübü de elinin altına almak. Şaşırtıcı dedikodularımız şimdilik bu kadar. Devamı gelecek efendim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor