Levent Tüzemen

Levent Tüzemen

22 Eylül 2011 | Perşembe

Gezer dinamit koydu

Galatasaray'ın dün akşamki performansını nasıl buldunuz? G.Saray ilk 10 dakikada iki yüzde yüz golü kaçırdı. Elmander Riera'nın, Sercan da Selçuk'un "Golü atın" pasları vuruş beceriksizliği yüzünden cömertçe harcadı. _Muslera'nın atılması takımı nasıl etkiledi? Muslera'nın atılmasından sonra G.Saraylı oyuncuların "Haksız karara" karşı dikilip daha fazla koşmaları ve daha çok mücadele etmeleri gerekirken "Teslimiyetçi" bir ruhla oynamaları beni çok şaşırttı. _Hakem kararları çok tartışılacak gibi.
Siz Bünyamin Gezer'in yönetimini nasıl buldunuz?
MHK Başkanı Yusuf Namoğlu sezon başı değişen oyun kurallarını açıklarken hakemlere şunu söylemişti: "Oyuncuların sağlığını ve güvenliğini koruyun, sıfır toleransla mutlaka kart uygulayın." Hakemlerine sıfır tolerans talimatını veren Namoğlu'nun hakemlerinin yapacağı hatalara karşı toleransı SINIRSIZ anlaşılan.
Bünyamin Gezer, Muslera'ya "Elime fırsat geçti" edasıyla "sarı kart" göstermesi gereken pozisyonda "kırmızı kart" gösterip hem maçın dibine dinamit koydu hem G.Saray'ın gardını düşürdü.
Bünyamin Gezer, Eskişehirspor-Beşiktaş maçında Quaresma'nın rakibinin aşil tendonuna arkadan basmasına gösterdiği kart nedeniyle ağır eleştirilmişti ve dinlendirilmesi gerekiyordu. Sanki ödül olarak Karabük-G.Saray maçına atandı. _Sarı-kırmızılılar, 3 haftada bir yenilgi bir galibiyet, bir de beraberlik aldı. Hâlâ istenen sonuçlar gelmedi. Bunun için ne diyeceksiniz? Bu durum bence takımın fizik gücünde ve takım olma yolunda bir sorun yaşadığını gösteriyor.
Terim'in bu sıkıntıyı çözeceğine inanıyorum.
Çünkü Terim'in felsefesinde, "Kazanırken de kaybederken de saygı duyulan bir takım olmak" birinci şarttır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor