Levent Tüzemen

Levent Tüzemen

12 Aralık 2012 | Çarşamba

Ciddiyetsizlik

Kaybetmek futbolun içinde var ama inanmaz, yardımlaşmaz ve ciddiyetten uzak oynamaya çalışırsan rezil olursun. Galatasaraylı futbolcular, 1461 Trabzon karşısında skor 2-1'e geldikten sonraki süreç hariç sahada rakibi küçümser bir görüntüdeydiler ve "Biz nasılsa bu maçı kazanırız" havasında mücadele ettiler.
Galatasaraylı futbolcuların bir bölümü"Biz kupa oyuncusu muyuz, diğerlerinden ne farkımız var" zihniyetindeydi. Bir metreye pas veremediler, ikili mücadeleleri kaybettiler.
Kaka mı, Sneijder mi, yoksa Diego mu alınsın tartışmaları bir kenara konulup, kupa maçında konsantrasyondan ve ciddiyetten uzak oyuncuların Galatasaray'da devam edip etmemeleri öncelikle tartışılmalıdır.

1461 hak etti
Küçük-büyük takım, önemliönemsiz maç ayrımı yapan oyuncularla birçok kulvarda hareket edilemez. Galatasaray, 1461 Trabzon'a bu zihniyetteki oyuncular yüzünden elendi.
Manchester United'ın TT Arena'ya çıkardığı kadrodaki oyuncular mücadele ederlerken "Biz ikinci takımın oyuncularıyız" felsefesiyle mücadele etmediler.
Yüreklerini ortaya koydular.
Çünkü onlar oynadıkları takımın farkındaydılar.
Galatasaraylı oyuncuların bir kısmı 1461 Trabzon önünde hangi formayı giydiklerinin farkında bile değillerdi.
Küskünlük, ciddiyetsizlik, laubalilik, son 20 dakika hariç Galatasaray'ın üzerine yapışmıştı.
1461 Trabzon hakkıyla turladı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor