02 Ocak 2010 | Cumartesi

Forvet şart

Hedefi olmadığı gerekçesiyle Nurullah Sağlam ile yollarını ayıran Gaziantepspor, Jose Couceiro döneminde de hedefi tutturamadı. Ligin ilk yarısında istikrarsız bir tablo çizen kırmızı-siyahlıların en büyük sorunu gol üretememek oldu. İyi bir futbol sergileyen, rakiplerine oyun fırsatı vermeyen ancak sonuca gidemeyen Gaziantepspor'un şu an bulunduğu sıralama aslında fena bir yer değil. Ancak uzun zamandır başarısızlıklar ve istikrarsızlıklar sergileyen Gaziantepspor, geçmişte rakiplerine kök söktüren düzeyde değil. Tribünlerdeki boşluğun, takımın aldığı sonuçlarla ilgili olduğunu iyi anlayan başkan İbrahim Kızıl, yapılan yanlış transferlerin getirdiği sıkıntıyı ortadan kaldırmak için bir süredir taraftarla barışma yollarını arıyordu. Kardeşi ve kulüp yöneticisi Mehmet Kızıl'ın da gayretleriyle şimdi taraftar ile kulüp arasındaki buzlar önemli ölçüde eridi ancak taraftar heyecan istiyor.

Kızıl da memnun değil
Sezon başında, "Futbolcunun babasını getireceğim, herkes parmak ısıracak" demesine rağmen yaptığı transferlerde kendisi dahil kimseyi memnun etmeyen Kızıl, şimdi biraz daha temkinli davranıyor. Aslında Gaziantepspor'un çok fazla sorunu yok. En büyük sıkıntı gol yollarında etkili olamamak. Savunması ve orta sahası iyi işleyen takım ofansta etkili olamadığı için puanlar heba olup gidiyor. Kızıl'ın yapacağı tek şey, Beşiktaş'a giden oyuncuların boşluğunu dolduracak iki önemli isim almak. Bu sağlandığında Gaziantepspor sezon sonunda ligde ilk sıralarda yer alabilir. Kulüpte bunun için yoğun çalışma var. Umarım her şey ikinci yarıda iyi olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor