03 Kasım 2011 | Perşembe

Kısır döngü

Burak olmadığı zaman kaleye şut atmakta zorlanıyor Trabzonspor.
Dün gece Burak'ın nihayet oynayacak olması önemli bir avantajdı. Maçta da gördük ki top Burak'a geldiğinde mutlaka yaratıcı bir hareket geliyor rakip kaleye doğru.
Ancak CSKA, ilk maçta olduğu gibi Trabzon'un en önemli silahı olan defans arkası koşuları çizgi savunmayla ofsayta dönüştürdü (Gel de Selçuk'un ofsaytsavar paslarını arama). Trabzonspor için tek şans, Burak'ın yanına Halil ve Adrian'ı sokmaktı.
Halil çok çalıştı ama onu içeri sokturmadılar. Adrian ise ne Colman'a yardımcı olabildi ne de rakip ceza alanına girebildi.

BURAK YALNIZ KALIYOR
CSKA ilk maçtaki gibi Doumbia'yı savunma arkasına atmayı denedi. Bunların ikisinde başarılı oldular. İşin ilginç yanı, bu iki pozisyonda da Fildişili, Tolga ile karşı karşıya kalırken Trabzonlu sayısı daha fazlaydı.
CSKA etkisiz gibi göründüyse de pozisyonları bulan taraftı.
Şenol Güneş'in Henrique ve Alanzinho'yu oyuna sokuşu kısa bir heyecan yarattı.
Alanzinho'nun kaçırdığı gol, belki de Şampiyonlar Ligi macerasında kaçan en önemli fırsattı.
Doumbia'nın kırmızı kartı da avantaj getirdi ama üretken olmayan baskıdan çıkan tek pozisyonda Celustka direği vurdu.
Sonuçta umutlar tükenmedi ama Devler Ligi'nde gol atamayan, pozisyon üretemeyen bir takımın turu geçtiğini görmedik daha önce. Bir an evvel Burak'ın yalnızlığına çare bulunmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor