26 Şubat 2012 | Pazar

Es-Es hak etti

Bir tarafta iyi pas yapan, çok koşan, mücadele eden bir takım, diğer tarafta geriye koşmaya mecali olmayan, rakip kaleye şut atamayan bir takım. Sizce hangisi kazanır? Eskişehirspor'un total kalitede altında kaldığı Fenerbahçe karşısında oynadı futbolla kazanması kadar normal bir şey olamazdı. Aslında Fenerbahçe'nin neresinden tutsak elde kalıyor. Açıkçası bu takımda yıllarca koşmuyor, mücadele etmiyor diye eleştirilen Alex, arkadaşlarına 35 yaşında nazire yapıyor. Ama Cristian, Emre, Topuz, Stoch hayalet gibi. Gökhan- Topuz ikilisi daha geçen sezonrakiplere korku tüneli oluşturuyordu sağ kanatta. Şimdi sağ kanat Fenerbahçe taraftarları için korku tüneli. İlk golde Erkan'dan yediği çalımla Gökhan'ın eski günlerinden ne kadar uzak olduğunu bir daha gördük.

Play-off yolunda
Eskişehirspor 65-70 dakika oyunun tek hakimi oldu. Alper, bir orkestra şefi gibiydi. Veyselsağdan gele gele yoruldu. Bülent, Hürriyet, Kamara, Fenerbahçe'ye sahayı dar etti. Caner'in gördüğü kırmızı karta sevinemeden Sow'un golüyle kısa bir panik yaşadılar. Ama sonrasında yeniden oyunun hakimi oldular ve maçın sonuna kadar gol pozisyonu bulan taraftılar. Eskişehirspor'un galibiyeti onlar için Avrupa Ligi playoff'u anlamında önemli bir şans getirdi. Fenerbahçe'de ise sorunlar deplasmanda daha net ortaya çıkıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor