27 Şubat 2012 | Pazartesi

Cimbom 3'te 3

Galatasaray'ın derbide en büyük sıkıntısı oyunu koparamamaktı. 2 kez öne geçip bir türlü gerisini getirememeleri hata şut atamamaları ilginç. Dün gece Necati'nin Elmander'in partneri olmak yerine orta sahaya yardıma gitmesi bunun en büyük nedeni herhalde.
Yine o verimsiz tek santrforlu sistemde Galatasaray kısır kaldı. Bir de bunun yanında Engin'in verimsizliği Galatasaray'ı Fernandes'i olmayan Beşiktaş karşısında çaresiz bıraktı. Son anda Elmander'in golü, kaleyi bulan 3. şut, 3. gol anlamına geliyordu.

AVANTAJ YAKALANDI
Beşiktaş, Simao'nun sahada oyuna katkı sağlayamadığı bir maçta Quaresma'nın yaratıcılığına kalmıştı.
Portekizli kimi zaman arkadaşlarını delirtse de kazanılan iki golün de mimarıydı. Beşiktaş'ın yediği ilk golün gelişiminin Braga'dan yenen golü andırması bir uyarı. Bu kez sol bekin asıl sahibi İsmail Köybaşı sahadaydı halbuki.
Ama o kanatta Simao'nun varlığının da bununla bir ilgisi var herhalde.
Galatasaray önemli bir fırsat yakaladı. Fenerbahçe ve Trabzonspor yenilmişti. Beşiktaş'ı yenince çift haneli puan farklarıyla play-off öncesi avantaj yakaladılar.
Galatasaray, maç içi zaaflarını isteğiyle kapatıp kazandı.
Beşiktaş için hayat bundan sonra daha da zor.
Artık kredileri kalmadı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor