29 Nisan 2012 | Pazar

Liderlik sanatı

Yol bisikletinde domestik diye bir terim vardır. Bir takımda lidere yardımcı olan bisikletçilerdir bunlar. Liderlerinin o etabı ya da turu kazanabilmesi için çalışırlar. Rüzgarını alırlar, diğer takımlardan gelen ataklara göğüs gererler, kısacası liderlerini korurlar.
Liderin yapması gereken de noktayı koymaktır.
Galatasaray'ın saha içi lideri tartışmasız Selçuk İnan. Yanındaki oyuncular öylesine tempolu, öylesine özverili ki o da gerekeni yapmakta zorluk çekmiyor. Arkadaşlarının korumasında sanatını icra ediyor. Gol atıyor, harika asistler yapıyor, harika paslar dağıtıyor aynen dün akşam Trabzon'da olduğu gibi.

İkinciliğe 'elveda' dedi
Geçen hafta alınan Fenerbahçe yenilgisinden sonra belli ki Galatasaraylı futbolcuların gözüne uyku girmemiş. Belli ki aynı oyunu tekrarladıklarında senaryonun farklı olacağına inanmışlar. Bu güvenle sahaya çıktılar. İlk dakikadan itibaren Trabzonspor'u sürklase ettiler.
Açıkça söylemek gerekirse skor 3-0 olana kadar ev sahibinin rakip kaleye gitmekten aciz bir görüntü içine girmesini sağladılar.
Trabzonspor son bölüm haricinde yoktu sahada.
Galatasaray, son haftaya kadar kazanıp baskıyı Fenerbahçe'nin üzerine atmak istiyor.
Dün akşam Trabzon'da geçen hafta karışan kafalar yerine geldi. Trabzonspor ise düşük de olsa var olan ikincilik şansına "elveda" dedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor