08 Aralık 2012 | Cumartesi

Kuş kaçtı

Beşiktaş'ın 2012-2013 macerası gerçek anlamda bir Hollywood filmi gibi.
Haziran ayında yeni yönetimin kara kara düşündüğü günler uzakta değil. Daha geçen hafta bir hacizden son anda kurtuldular.
Avrupa kupalarına katılımın engellenmesi cabası.
İlk yarının bitimine kısa süre kala karşımızdaki tablo çok ama çok farklı görünüyordu.
Fernandes'in yokluğunda öyle yüksek tempolu bir başlangıç sundu ki siyah-beyazlılar, neredeyse maça 1-0 önde başladılar.
Holosko için şunu söylemek lazım. Sezon başında düşünülmüyordu.
Küsmedi ve gelinen noktada Almeida ile birlikte hücum hattını taşıyan adam oldu.

Refleksini kaybetti
Eskişehirspor, bu sezonki çıkışın kahramanlarından Alper'in eksikliğini hissetti. Tello ve Erkan'ın özel çabalarıyla golü yedikten sonra Beşiktaş'ın üzerine geldiler. Ev sahibi takım, ilk yarıda rakibe sadece tek pozisyon verdi. Beşiktaş'ın Hilbert ve Olcay'la değerlendiremediği pozisyonlar belki de maçı bitirecekti.
Beşiktaş'ın Almeida ile bulduğu ikinci golde Oğuzhan'ın yırtıcı performansı dikkat çekiciydi.
Buraya kadar Beşiktaş adına her şey iyiydi. Ama golden sonra Eskişehirspor karşısında o kontratak refleksini kaybettiler.
Böyle olunca rahat giden maçın sonunu kabus geçirerek getirdiler. Nuhiu'nun son dakikada attığı beraberlik golü, Beşiktaş'ın kadro darlığı dezavantajının sonucuydu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor