Murat Başoğlu

Murat Başoğlu

21 Mart 2010 | Pazar

Günü kurtarmak

Maç başlamadan önce bir arkadaşım bu mücadelenin berabere biteceğini söylüyordu. Ben ise en az iki fark olması gerektiğini söylüyordum. Çünkü o genel istatistikler üzerine skorun böyle olması gerektiğini savunuyordu, ben ise Fenerbahçe'nin en zor duruma düştüğünde yani başkanına kadar herkesin risk altında olduğu dönemlerde kazanmak için tüm takımın saldırıcağına inanıyordum. Fenerbahçe'nin kazanmaktan başka çaresi yoktu! Kazanamaz ise başkanından antrenörüne kadar herkes o statta taraftarın protestosuyla karşı karşıya kalacaktı... Kazanır ise sadece günü kurtaracak idi. Belki skoru tutturamadım ama Fenerbahçeli futbolcular günü kurtardılar. Üstelik kaçırdığı goller, internette yılın en komik görüntüleri olarak gösterilen Güiza tarafından atılmış muhteşem bir golle...

Derbiye korkuyla gidecek
Peki bundan sonra Fenerbahçe'de ne olur? Haftaya Galatasaray ile dananın kuyruğunun kopacağı bir maça çıkacak olan Fenerbahçe takımının sezon başından beri oyun sistemi değişmedi. Futbolcuları kendini geliştiremedi, antrenörü bilinenin dışına çıkamadı... Karşısında ise hem oyuncu kadrosu ile hem de oyun anlayışı ile şu anda Fenerbahçe'den çok daha üstün olan bir takım var. Tabii ki derbilerin skoru bilinmez. Tek bildiğimiz Fenerbahçe'nin Ali Sami Yen'e korku ile gideceği... Ama bir şeyin altını çizmek lazım, korkunun ecele faydası yok! Dün yine Alex'in sahada olması Fenerbahçe'nin hücum gücünü arttırdı. Alex, Aziz Yıldırım'ın her zaman kurtarıcısı olmuştur. Bakalım senenin sonunda Aziz Yıldırım'ı kim kurtaracak? Çünkü bizim büyüklerimizin söylediği gibi "Büyük lokma ye, büyük konuşma!" Konuşursan cezasını çekmeye hazır olacaksın. Şimdi bu sözden de geriye dönmek, "Ben demedim" demek neye sığar? Artık söylenecek bir şey yoktur, eyleme geçme zamanıdır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor