12 Ağustos 2007 | Pazar

Hep böyle Kartal

Beşiktaş 5 sezon sonra kendi saha ve seyircisinin önünde, lige Konyaspor karşılaşmasıyla 'merhaba' dedi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yoğun maç trafiğini düşünerek sahaya değişik bir 11'le çıktı. Uzun bir aradan sonra Nobre, Gökhan Zan ve İbrahim Akın ilk 11'de yer bulurken, Delgado ve Cisse yedek soyundu. Muhteşem seyircisinin desteğini arkasına alarak oyuna başlayan Beşiktaş, karşısında çok diri bir Konyaspor buldu. Ancak siyah-beyazlı takımda sağ kanatta oynayan Serdarların muhteşem oyununa orta sahada takımını maestro gibi yöneten Ricardinho da katılınca seyri güzel, heyecanı bol bir futbol ortaya çıktı. 10 ve 11. dakikalarda Serdar Özkan ve Ricardinho ile net iki fırsatı kullanamayan ev sahibi ekip, 25. dakikada Nobre ile golün sinyalini verse de Konya kalecisi Özden, devleşti.

Disiplin 10 puan
Pes etmeyen Beşiktaş beklediği gole muhteşem bir kombinasyon sonunda ulaştı. Dakikalar 37'yi gösterdiğinde Serdar Kurtuluş sağdan nefis bir orta yaptı, bu ortaya üç kişi arasından yükselen yönetimden torpilli Bobo, Özden'i mağlup ederken, takımını da öne geçiren isim oldu. İlk yarı iyi oyuna rağmen ancak tek golle sona erdi. İkinci yarıda da görüntü aynıydı. Siyah- beyazlılar, takım oyunun nasıl oynanması gerektiğini cümle aleme gösterirken, taraftar da bu güzelliği sonuna kadar alkışladı. Bobo'nun sakatlanıp çıkmasından sonra oyuna giren Delgado'nun gösteriye kaçan şık hareketleri beğeni topladı. Belki çok gerekli değildi ama bu şovların da futbolun içinde yer alması lazım. Oyunu çirkinleştirmeyen Konyaspor'u alkışlıyoruz. Hakem Selçuk Dereli ise vasat bir yönetim gösterdi. Ancak sonuca etki edecek bir kusuru da yoktu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

YAZARIN ÖNCEKİ YAZILARI

TÜM YAZILARI
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor