01 Kasım 2010 | Pazartesi

Özkalfa kötüydü

Bir maçta hakem ilk 30 dakika içinde beş kez oyunun içinde kalıp hele bir defasında da top kendisine temas ediyorsa, vay o hakemin haline! Hakemler futbolu, futbolcuların özelliklerini iyi bilmeli, takımların taktiklerini maçın ilk 10 dakikası içinde çözmeli. Guti rakipler ve hakemler için zor bir futbolcu. Sivassporlu Keita sahaya Guti'yi oynatmamak üzere çıkmış. Her ikili mücadelede Guti'ye faul yapıyor. 29. dakika yine Keita, Guti'ye faul yapıyor, hakem "devam" diyor. Bu kez Guti sinirleniyor, Keita'ya cezayı kendi kesiyor, hakem hikaye kalıyor.
36. dakikada Guti akına kalkıyor önce Sedat faul yapıyor ancak ondan sıyrılıyor, bu kez de Keita faul yapıyor, hakem faulü çalıyor, ancak sarı kartı Sedat'a gösteriyor.
Topu da ilk faulün yapıldığı yere çekiyor oysa Keita'nın hareketine faul çalmıştı.
Her iki harekette sarı kart olmalıydı. Tuhaf bir hakem yorumu!
57.dakikada Keita yine Guti'ye net faul yapıyor, neredeyse Guti'nin ayağı kırılacak!
Hakem oynatıyor. Canı yanan Guti, Keita'nın yanına giderek sözlü tepki gösteriyor ve eliyle itiyor. Keita yumruk yemiş gibi kendini yere atıyor, hakem şaşırmış ve Guti'ye sarı kart gösteriyor. Hakem Keita-Guti eşleşmesini bir türlü çözemiyor.
Bu kararlara çıldıran Schuster de hakeme büyük tepki gösteriyor.
63. dakikada Mehmet Yıldız'ın hareketi net sarı olmalı, vermedi. 71. dakikada faul bile olmayan pozisyonda sarı verdi.
66. dakikada bu kez M. Nas'a tuhaf bir sarı kart gösterdi. Özkalfa çok kötüydü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor