12 Mart 2011 | Cumartesi

MHK bu işi bilmiyor

Dünyanın en büyük depremlerinden biri ve sonrasındaki tsunamiyi yaşayan Japonya'ya ve tüm insanlığa geçmiş olsun. Yaşanan felaketi televizyondan seyrederken dünyanın sonu gelmiş sandık.
Geçtiğimiz hafta oynanan maçlarda hakemlerin verdiği ve vermediği penaltılar, ofsaytlar, kartlar sonrasında futbolumuzda da tsunami yaşandı. Hâlâ daha verilen demeçlerleri okudukça olayın devam ettiğini görüyoruz.
Hakemler açısından çok sıkıntıların yaşandığı geçtiğimiz hafta sonrasında bu haftaya MHK'nın Manisaspor-Beşiktaş maçına Barış Şimşek ataması ile başlaması son derece riskliydi. Bir önceki hafta Beşiktaş-Trabzonspor ile oynamış pek çok sıkıntılar olmuş ve bu hafta Trabzonlu bir hakemi ve yardımcı hakemi bu maça veriyorsunuz!

Buz adam Barış Şimşek

Maça çıkarken hakemin yüzüne baktığımızda her şey okunuyordu. Hakemi, Beşiktaş'ı, Trabzonspor'u içine soktuğunuz sıkıntıya bir bakar mısınız? Bu fantaziye ne gerek var? Sonuca tesir edebilecek Beşiktaş aleyhine olası bir hakem hatasında yaşanacak hadiseleri, yazılacak hikayeleri, futbolumuza, hakemlerimize, takımlarımıza vereceği zararı düşünmek bile istemiyorum. MHK bu işi ya bilmiyor ya da bizlerle kafa yapıyor. Barış Şimşek son derece soğukkanlı biri. Hakemler arasında ''Buz adam'' diye anılır. Müsabakayı iyi yönetti.
Hemen hemen her faule düdük çaldı, risk almadı, tartışmaya mahal vermedi, kartlarını doğru kullandı. Maçta hakemleri zora sokacak pozisyon da olmadı. İlk ofsaytın 40. dakikada olduğunu düşünürsek öyle bir maçtı işte.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor