09 Nisan 2010 | Cuma

Emre Belözoğlu

Fenerbahçe şampiyonluk havasına girdi. Emre Belözoğlu da performansının zirvesine yükseldi. Başta, Galatasaray'a dönmediği için kıskanan kulüp yazarları olmak üzere sarı-lacivertli takımın başarısını istemeyenler, hemen ona çamur atıp hakemlerin kart göstermesi için kampanya başlattılar. Kupa ile ligdeki sarı kartların toplanmayacağından bile habersiz bazı ulemalar, Beşiktaş maçı öncesi Emre'nin Manisa'da cezalı duruma düşmemesi için çalışıyorlar. Galatasaray'ın devreden çıkmasıyla Beşiktaş'tan medet uman bu ukalalar, futboldan ve kurallardan anlamadıkları için hakemin maç sırasında kendisiyle konuşan her futbolcuya kart göstermesi gerektiğini sanıyorlar. Oysa o heyecan içinde canı yanan, haksız verilen veya verilmeyen bir karar için hakeme, "Hocam vallahi ...." diye sızlananların haklı olduğunu da kabul etmiyorlar.

Kalemlerini kemirecekler
Ömürlerini, sinema, tiyatro ve davetlerde geçiren bazıları da seyretmedikleri maçların 3 dakikalık özetleri üzerine ahkam kesiyorlar. Son hafta Fenerbahçe'nin daha ikinci dakikada verilmeyen penaltısını ve gösterilmeyen kırmızı kartı es geçip, son iki haftada ofsayt golle galip gelip, aleyhine verilmeyen penaltıyla üç puan kazanan Beşiktaş'ın avukatlığına soyunuyorlar. Otoritelerin 'Messi' lakabını taktıkları Emre çok klas, yetenekli ve takımını sürükleyen bir futbolcu. Haksızlıklara ve uğradığı futbol dışı sertliklere göz yumulmasına dayanamıyor. Yani, haklarının yenmemesi için çırpınıyor. Dışardan da bu hali hırçınlık gibi görünüyor. Beyler istiyorlar ki Emre'ye tekmeler atılsın, ses çıkarmasın, ya sakatlansın ya da itiraz ettiği için kart görüp oyun dışı kalsın. Emre de Fenerbahçe de yoluna devam edip başarısını sürdürecek, bu ukalalar da hırslarından kalemlerini kemirecekler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor