10 Mayıs 2010 | Pazartesi

Hem futbol hem gol

Fenerbahçe makus talihini Ankara'da Ankaragücü'nü de farklı dize getirerek yendi ve liderliğini sürdürdü. Tribünleri dolduran ve en aşağılık tezahüratları yapan Bursa-
Ankaragücü
taraftarları bununla da yetinmeyerek maçın sonlarında sahaya sarılacivertlilere ellerine geçeni yağdırdılar.
F.Bahçe'nin galibiyeti sadece futbolla kalmadı rakip takımın taraftarlarını ve bazı yöneticilerini de yerlere serdi. F.Bahçe ligde ne kadar güçlü olduğunu şampiyonluğu ne kadar çok hak ettiğini 19 Mayıs Stadı'nda bir kere daha ortaya koydu. Sanırım Urfa'nın sıcağı olmasaydı Türkiye Kupası da Kadıköy'deki müzeyi süsleyecekti.
Maçın enterasan yanı da uzun sure F.Bahçe'nin ekmeğini yemiş İlhan Parlak ile Ümit Özat'ın sahada gösterdkileri çirkinliklerdi.
Özellikle Özat büyük Fenerbahçe taraftarının sevgisini de kaybetti.

ARTIK TRABZON'U BEKLİYOR
Maça gelince oyunun hemen başında Alex'in kaçırdığı bir gol ve Güiza'nın auta giden kafa vuruşunu takiben kornerden Topuz'un attığı gol geldi ve önemli bir şey olmadan ilk devre 1-0 bitti.
İkinci yarıda Alex'in yerine Baroni oyuna girmişti.
Sanırım Daum orta sahayı daha güçlü bir duruma getirmek için bu değişikliği yaptı.
Devrenin hemen başında Güiza'nın golü de gelince F.Bahçe camiası galibiyeti kutlamaya başladı. Buna Baroni'nin 35 metreden attığı füze golü de eklenince maçın sonucu belli oldu.
Emre-Deivid ve Gökhan-Bekir değişiklikleri asların dinlendirilmesi için yapıldı. Bütün futbolcuların başarılı bir oyun çıkardığı maçta Volkan'ın gol orucunu devam ettirmesini sağlayan Bilica'nın iki önemli kurtarışını da belirtmeden geçmeyelim.
F.Bahçe galibiyeti resmi maçlardaki 100. golüyle kutlarken önümüzdeki Trabzon maçını bekliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor