22 Temmuz 2010 | Perşembe

Kader değişmiyor

İster Süper Lig olsun, ister "kupasız"
Dostluk Kupası olsun, ister Kadıköy'de olsun isterse Almanya'da.. Fenerbahçe-Galatasaray maçlarının kaderi değişmiyor: Kanarya'nın galibiyeti.
Üstelik çok alıngan Alman hakemin kazara kendisine çarpan Selçuk'u "Bana tekme attı" düşüncesiyle daha 14. dakikada kırmızı kartla oyun dışına göndermesi de cabası.
Sezonun ilk hazırlık maçlarını güçlü rakipler karşısında da olsa farklı skorlarla kaybederek taraftarlarını üzen F.Bahçe, Genk maçından sonra Young Boys karşılaşması öncesi son hazırlığı olan Dostluk Kupası'nda ezeli rakibi G.Saray'ı yenmesi Borussia Park'ı dolduran taraftarlar gibi bütün dünyadaki sarılacivertlilere "F.Bahçeliler Günü" hediyesi oldu.
z Dunga büyük hata yaptı
F.Bahçe Emre, Lugano, Gökhan Gönül, Özer, Uğur ve Mehmet Topuz gibi 6 as oyuncunun olmamasına rağmen G.Saray karşısında Santos'un 30. dakikada attığı şahane golle dize getirmesini bildi. Golün pasını veren Baroni de yurttaşı kadar başarılıydı.
Dunga, Santos'u milli takıma almamakla ne kadar büyük hata yaptığını belki de anlayacaktır.
Sahaya genç bir kadro ile çıkan Galatasaray, istekli de oynamasına rağmen rakip Fenerbahçe olunca, bu oyununu skora yansıtamadı.
Arda dışında Galatasaray'ın da lige tam olarak hazır olmadığı görüldü.
Bu galibiyet Young Boys maçı öncesi Fenerbahçe'ye iyi bir moral oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor