Necmi Perekli

Necmi Perekli

24 Aralık 2009 | Perşembe

Takviye gerekli

Ligde Fenerbahçe maçında istediği neticeyi alamayarak hayal kırıklığı yaşayan bordo- mavililer, Avrupa Ligi'ne en kısa yoldan katılabilmek için tüm hazırlıklarını Galatasaray ile oynayacağı kupa maçı için yaptı. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Fenerbahçe yenilgisinde yaptığı hatalardan ders almayan Trabzon, dün akşamki derbinin ilk yarısında da aynı hatalar içerisindeydi. Yabancıları ve as oyuncularından yoksun sahaya çıkan Galatasaray karşısında bordomavili takım, orta sahada organize olamamasından dolayı ne hücum organizasyonu gerçekleştirebildi ne de savunmada toparlanabildi. Orta sahada takımı toparlayabilecek ve hücum organizasyonunu yöndendirebilecek, kısacası takımı sevk ve idare edebilecek kabiliyetli ve kaliteli oyuncu noksanlığı Trabzonspor'un müsabaka içerisindeki bütünlüğünü ve eksikliğini gideremedi.

Colman niye yoktu?
Maçın ikinci yarısında sahada farklı bir Trabzonspor gördük. Aslında bu oyuncu tercihi ve sahaya yerleşim düzenini ilk yarıda yapmış olsaydı, oyunun ana bölümünde bu sıkıntılar yaşanmazdı. Belki de eksik Galatasaray karşısında skoru çok daha değişik platformlara taşırdı. Colman'ın neden oynatılmadığını anlamış değilim. 2-3 maçtır esen Alanzinho rüzgârı ne yazık ki oynanan son iki maçta esmedi. Hatta bu futbolcu, Trabzonspor'un freni oldu. Alanzinho'nun gereksiz yere topla fazla oynaması, Trabzonspor ataklarını başlamadan bitirdi. Trabzonspor'un ikinci yarıda Turkcell Süper Lig'in üst sıraları için yarışı sürdüreceğine inanıyorum. Ama mutlaka orta sahaya takviye yapılmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor