Necmi Perekli

Necmi Perekli

22 Şubat 2011 | Salı

Zevkli maç

Her iki takımın da Türk futbolu adına seyre değer zevkli ve çekişmeli ve mücadelenin üst sınırlarını zorladığı bu maçta iki ekibin de galip gelmesi mümkündü.
Zira oyun bir o kalede, bir bu kalede tabirine uygun bir tarzda cereyan etti. Manisaspor ilk yarıda kazandığı golle bir müddet Trabzonspor üzerinde kurduğu baskının psikolojisini Trabzonspor'a bıraktı.
Bundan sonraki dakikalarda bordo-mavililer rakiplerine göre biraz daha derli toplu ve mantıklı oynadı. Bu mantık Trabzonspor'u sahada daha da etkili kıldı.
Güneş'in Colman'ın yerine Alanzinho'yu oyuna alması orta sahayı hem harekete geçirdi hem de takım rakip karşısında etkisini arttırdı.
Nitekim ayağında toplarla rakip sahada tehlikeli bireysel ataklarla etkili olan Alanzinho ceza sahsı dışından kendi şahsi hareketleriyle taşıdığı topu kalacinin solundan Trabzonspor tarafına ikinci gol ve galibiyet sayısı olarak tabelaya yazdırınca bu dakikalarda Trabzonspor ihtiyacı olan üç puanı hanesine geçirdi.

Kalemşorlara cevap verdiler

Bu ara uzun zamandır suskun olan Umut bu maçta hem takımının en iyilerinden hem de attığı beraberlik golü ile takımını harekete geçirerek bizlerden olumlu not aldı.
Bursa mağlubiyeti Fener galibiyeti anlaşılan o ki bordo-mavili takımı gerginliğe sokarak bu maçta fevkalade stresli olmasına sebep oldu.
Artık Trabzonspor şunu bilmelidir ki bundan sonraki maçları bu maçtan daha da gergin olacak fakat asla daha kolay olmayacaktır.
Şunu son olarak hatırlatmak isterim. Maalesef bordo-mavililer kendilerine karşı baskı kuran rakipler karşısında bir miktarhemürkek hem de kontrolsüz ve korkak oynuyor. Bundan önce kaybedilen puanlara bakan rakip takım kalemşorlara,Trabzonspor'un bu yarışta artık kayıpları oynayacağını iddia etmelerine bu maçla bir nebze cevap verilmiş oldu.
Kısacası Trabzonspor olmadan bu ligin resmi tamamlanamaz. Bunun da bundan sonraki zor maçları göz önüne aldığımızda gerekli psikolojik ve fiziksel tedbirin mutlaka alınması gerekir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor