Necmi Perekli

Necmi Perekli

03 Kasım 2011 | Perşembe

CSKA'nın istediği oldu

Maç baştan sona CSKA'nın kontrolünde devam etti. Zira misafir takım beraberliğe razıydı. Bu beraberlik CSKA için yekün dört puan anlamını ifade ediyordu. İki takım arasında oynanan iki maç onlara dört puanlık bir avantaj verdiğine göre bu mantıkla oynamaları da doğruydu. Gelelim Trabzon tarafına... Rakibin karşısında elbette savunma güvenliğini boş verecek durumda değildi. Fakat bir yandan da mutlaka gol atıp 3 puanı kapması gerekiyordu. Fakat rakibi, Trabzon'un en önemli gol ayağı Burak'ı kilitliyerek ona koşu ve şut atma zemini bırakmadı. Trabzon'da en iyi oyuncu olarak Giray, kaleci Tolga ve Glowacki'yi sayabiliriz. Ancak Burak, Enrique ve Halil oyuna birlikte başlasaydı kanaatimce daha verimli olurdu.

Direğin azizliği
Skorbordda Trabzon adına daha bir parlak gözükürdü. Alanzinho'nun oyuna dahil edilişi doğru ve isabetli bir hamleydi. Oyuna dinamizm kazandırdığı görünen bir manzara. Nitekim 67. dakikada yakaladığı pozisyonda şutunu dizden değil de kalçadan çıkarabilse top daha sert ve düzgün olarak hedefe giderdi. Diğer taraftan son dakikada kale direğinin aziziliği Trabzon'u üç puandan etti. Ne yazık ki rakip savunma topu daha çabuk kullanarak bordo-mavililere meşin yuvarlağı fazla göstermedi. Zaten ev sahibi takımın en büyük zaafı bu oldu. CSKA ise bu ara en önemli silahı Doumbia'dan mahrum kaldı. Bakalım bu kayıp ona neye mal olacak?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor