Necmi Perekli

Necmi Perekli

22 Ocak 2012 | Pazar

Küçük görmek

Trabzonspor, Karabük karşısına çıkarken son 4 maçın galibiyet havası ile "Kendinden emin ve rakibini çantada keklik" görüp çıkınca olanlar oldu. Futbol derslerle doludur. Demek ki rakibi hafife almanın bedeli her zaman çok pahalıya mal olurmuş. Trabzonspor oyuna iyi başlamış gibi gözüktü, bu performansı onbeş dakika sürdürebildi. Hatta saha içerisinde her iki takım da sonucun ne olacağı konusunda karar verdi gibi gözükürken, Trabzon'un rakibine oyunun inisiyatifini bırakması sahadan mağlup ayrılmasına sebep oldu.

Karabük altın buldu
Burada Kardemir Karabükspor'un tecrübeli ve gününde adamı Mehmet Yıldız'ın kullanamadığı iki pozisyonu da atlamayalım. Penaltıyı bir kenara bırakırsak Trabzon'un yediği 2. golde kaleci Tolga gelen topu sektirince rakibi bu hatayı affetmedi. Cernat'ın penaltı ve ikinci goldeki asistini ve sahadaki oyun kuruculuğunu teknik direktörlerinin göremeyip onu dışarı alması bence çok yanlış bir hamleydi. Bordo-mavililerde Alanzinho ve Colman'ın dışarı alınışı da ayrı bir yanlış hamleydi. Sonuç olarak Trabzonspor gereksiz bir üç puandan olurken, ev sahibi Karabük dün altın bulmuş kadar sevindi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor