Necmi Perekli

Necmi Perekli

11 Şubat 2013 | Pazartesi

Zaman gerek

Şu anda "Trabzonspor için değişen ne oldu?" şeklindeki söylemleri duyar gibi oluyorum.
Sivas'ta; geçen hafta Fenerbahçe'yi evinde yenmiş ve sahada basmadık yer bırakmayan, gerçekten çok iyi mücadele eden istikrarlı bir kadro gördük.
Bu arada bir Anadolu takımı olması ve de başlarında bir Türk antrenörünün bulunması dolayısı ile Sivassporlu komşularımızı ve Rıza Çalımbay'ı gönülden kutlamak istiyorum.
Trabzonspor'a gelince; Elbette geçen üç yılın takımda bıraktığı tahribat ve bir türlü kurulamayan ve oturtulamayan kadro deformasyonu ve olmayan iskeleti kurmanın öyle 3-5 haftada mümkün olmayacağını önemle belirtmek isterim.

Defansta zaaf var
Bunun dışında hakikat dışı eleştirilerin futbol literatürünün gerçeğinde asla yeri olmayıp sadece art niyetten ileri gidemeyeceği de malumdur.
Trabzonspor sahada elbette biraz daha canlı, mücadeleci ve hırslı olduğu yanında değişik anlayış ve gelecekte kurulacak bir iskeletle daha iyi sonuçlar alabileceğini ummaktayım.
Bunun için de Tolunay Kafkas ekibine ve oyunculara mutlaka bir miktar sabır, zaman ve tahammül etmek gerektiğini de belirtelim.
Kısaca Trabzonspor'un kadim zaafı geri dörtlü ortasında oluşan gediğin sebeplerinin mutlaka en kısa zamanda teşhis edilip çaresine bakılmalıdır.
Önümüzdeki Fenerbahçe maçında bu zaafların giderilmiş olmasını temenni ediyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor