Necmi Perekli

Necmi Perekli

05 Mayıs 2013 | Pazar

Buraya kadarmış

Trabzonspor aldığı son üç maç ile sanki her türlü zaafını halletmiş düze çıkmış havalarına girip Kayseri'de bıraktığı üç puanla kendisine geldi.
Teknik direktör Tolunay Kafkas dün iki hata birden yaptı. Önceki yazılarımızda defalarca belirttiğimiz gibi Sapara'yı görmezlikten gelip ilk hatasını işledi.
İkinci devrede takımda ne yaptığını bilen tek oyuncu olan Adrian'ı oyundan alarak ikinci hataya göz yumdu.
Aslında hatalar o kadarla da kalmadı. Trabzonspor'un zaten forversiz oynadığı bilinen bir gerçekken bir de ortasaha vasıflı adamları Zokora'yı da dışarı alarak orta alanı tamamen sıfırladı ve insiyatifi tamamen rakibe teslim etti.
Oyuncu değişikliklerinde de yanlışlar vardı. Henrique ile Volkan'ın oyuna alınmasındaki amaç sadece "dostlar değişiklik görsün"den başka bir mana ifade etmedi. Onlar da zaten oynadıkları oyunla bunu kanıtladılar.

Değişen birşey yok
Hafta içerisinde çıkan haberlerde Volkan'dan artık fayda yok derken şimdi de umut durumuna sokuyorsunuz "Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu"demekten kendimizi alamıyoruz.
Artık Trabzonspor adına bundan sonra yapılacak tek şey Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Sivasspor maçının sonucunu beklemeye kaldı.
Bu maçın da bu şekilde fiyasko ile sonuçlanması Trabzonspor'da önce sporcuların, sonra da teknik heyetin çok daha tartışalacağını gösteriyor..
Zira bu dönem içerisinde de Trabzonspor oyun şekli oyuncular ve sistem itibarı ile değişen ve gelişen hiçbir şey olmadığını üzülerek gördük.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor