Necmi Perekli

Necmi Perekli

30 Aralık 2013 | Pazartesi

Zor da olsa

Trabzonspor kendi saha ve seyircisi önünde MP Antalyaspor karşısında zor da olsa 3 puan alıp devre sonunu moralli tamamladı. Trabzonspor böylece ilk yarıyı 27 puanla tamamlamış oldu. Bordo-mavililer bu denli maçlarla bundan böyle sık sık karşılaşacaktır. Bu takımların özellikle Avni Aker'de savunma ağırlıklı oynayacağı hesabı yapılarak, savunma ağırlıklı oynayan ekiplerin nasıl deşifre edileceğini bilip ona göre tedbir alınması gerekir. Bunları sıralamaya gerek yok. Bırakın tecrübeleri, kitapları açsanız dahi bu sistemler sabit ve geçerli olarak yazılmaktadır. Oysa bizim bordo-mavili takımın oyun anlayışı rakip takımın muhtemel hataları üzerine kurulmuş.

Forma Emre'nin hakkı
Yani rakip hata yapacak, açık verecek, Trabzonspor da gol atacak. Ya açık vermezse nasıl olacak peki? Değil mi? Burada Emre'yi kutlamak istiyorum. Girdiği hemen her oyunda oynadığı kısa zaman dilimlerine rağmen gollerini sayıyor. O zaman bu oyuncuya Mustafa hocanın daha fazla şans vermesini beklemek Emre'nin hakkıdır sanırım. Diğerleri ise bildiğiniz gibi. Bir var, bir yok. Bir de eğer Adrian bu takımın sistem (!) veya taktiğine (!) uymuyor da oynatmıyorsanız bir diyeceğim yok. Fakat yok formsuz diyorsanız bu adamın kılık kıyafetini ve formunu düzeltmek kimin görevi diye sorasım geliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor