Necmi Perekli

Necmi Perekli

07 Ağustos 2015 | Cuma

Evlere şenlik

Bir takım ki değeri 110 milyon euro, karşısındaki ekip ise 2.2 milyon euro.
Dünya ve Avrupa literatüründe hiçbir esamesi okunmayan bir rakip ve deplasmanda oynuyorlar.
Türkiye'de futbolun beşiği tabirine bir zamanlar layık olmuş bordomavili ekibin 10 kişi kalmış bu amatör takım karşısındaki halini gördükçe 'bunca transferler ve masraflar karşısında sahaya konulan takım bu mu?' demeden edemiyorsunuz.
Bordo-mavili takımda dişe tırnağa gelen bir tek oyuncu bile yok.
Hepsi ama hepsi adeta arenada kendi hesaplarına mahalle arasında gazozuna oynuyorlar, o kadar.
Herkes Okay'ın kafa vuruşu ile attığı golü takdir ederken, aslında bu golde Özer'in pasının atılan golden daha kıymetli olduğunu gözden kaçırmamak gerekir.
Bunun dışında doksan dakika boyunca Trabzonspor forması adına Avni Aker'de futbol adına söylenecek bir şey yoktu.

Her hattı ile döküldüler
Bunca transferlerin meyvesi bu mu olacaktı. Hele Cardozo tam manası ile 'evlere şenlik'. Eğer bu oyuncuya güvenirsek vay Trabzon'un haline.
Dün sahada varlığı ile yokluğu birdi. Şunu net ve açık söylemek isterim ki; bu ekiple, bu anlayışla ve bu futbolla Trabzonspor, Türkiye Süper Ligi maçlarında tam manası ile hüsranları oynar. Sonuçta neler olur hep beraber göreceğiz.
Oynanan futbolun değerlendirmesine bakmaya gerek var mı bilemiyorum Trabzonspor her haliyle her hattı, her adamı ile fevkalade kötü idi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor