Necmi Perekli

Necmi Perekli

27 Aralık 2015 | Pazar

Kazanamıyorsan kaybetme

İki takımın da yarışma içerisindeki futbol mantıkları taktire şayandı.
Mücadele ettiler, koştular fakat bana göre kazanmak yerine kaybetmemeyi tercih eder bir görüntü verdiler.
Kasımpaşa'nın daha istekli ve hırslı olduğu, yakaladığı pozisyonlardan belliydi.
Fakat bu pozisyonların mucidi Trabzonspor orta saha adamlarının kaybettikleri toplar olduğunu unutmayalım.
Trabzonspor'un hareketlerinde rakibine göre ağır ve yetersiz olduğunu ifade etmek isterim.
Algılama anlam ve yorumlama konularında bireysel çabukluğun gereğini özellikle Trabzonsporlu oyuncuların ihmal ettiğini de unutmayalım.
Trabzonspor belki gösterişli, zevkli ve keyif veren bir futbol oynamadı ama en kestirme yoldan neticeye gitme alışkanlığını kazanmalı. Bunu maçın ikinci yarısında gördük.

Yönetime önemli tavsiye

Trabzonspor'un oyun içerisinde zaman zaman Kasımpaşa baskısı altında kalmış olmasının en büyük nedenlerinden birisi de bordo-mavili ekibin rakip savunmaya pres yapacak bir ileri uç adamından mahrum olması idi.
Forvette baskı unsuru olmayan bir Trazonspor, savunma anlayışında da sürekli baskı altında kaldı. Ara transferde mutlaka bahsettiğimiz özellikte bir oyuncunun alınması şart. Kaleci Onur'un eski günlerini aratmayan değerde kurtarışlarını da belirtmek gerekir.
Trabzonspor'un hem idari hem de teknik yönden sakin kafa ile kendisini motive etmesini ve ikinci yarıya daha derli toplu girmesini tavsiye ederim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor