21 Mart 2011 | Pazartesi

Zor'o.

Maçın başında Serkan Çalık öyle bir şut attı ki; "iyi dedim", en azından Trabzonspor'un rakibi için 'üretenlerin' şüphe duyacağı bir durum olmayacak!
Üretilen senaryo gereği, bazı oyuncuların "Trabzonspor için oynadık"ları iddia edilmiş, Sonra bu iddia gerek bu oyuncular ve gerekse Gençlerbirliği resmi sitesince yalanlanmış ve dolanlanmıştı! Maç başladığında uzaktan atılacak şutların bu hava ve zemin koşullarında skora etki edebileceğini düşünüyorduk. Orta sahada kaptırılan bir topun bir kaç metre sonra şuta dönüşeceğini herkes gibi kaleci Tolga da hesap edemedi.
Şok gol sonrasında hemen kalesinde 2. pozisyonu gördü Trabzonspor.
Böylesi sulak bir alanda futbol adına güzel şeyler beklemiyorduk, öyle de oldu.
Burak'la girdiği pozisyon ve Jaja'nın direkten ve içeri dönen topu skora yansımadı.

İnat ve azimle takipte
İkinci yarı, Tayfun-Alanzinho ve haliyle şablon değişikliğiyle başladı. Alanzinho'nun hareketlilik getirdiği oyuna Burak'ın olağan üstü performansı da eklenince oyunu rakip alana yıktı Trabzonsporlu oyuncular.
Bu zeminde iyi futbolun yerini alması gereken duran, uzun ve yüksek toplar Giray'la golü getirdi. Trabzonspor'un golünden sonra oyunun sakatlıklara bağlı olarak sürekli durması konsantrasyonu direkt etkiledi.
Alanzinho, "saha da kendini ve golünü önce prova edip bir süre sonra da golün orijinalini atarak takımını galibiyete taşıdı." "Uzatma dakikakalarını da uzatan bir hakemin iyi niyetini kamu oyunun takdirine bırakıyorum."
Zira, şampiyonluğa aday takımların maçlarında hep böyle cesur olmaları Türk futbolunu çok daha ileri taşıyacaktır!
Maçın kahramanı; Alanzinho muhakkak. Ancak, "maskeli Zorro Burak'ı da unutmamak gerekir."
Ankara da Trabzonspor'un mesajı şuydu; "sayılı haftalar kalsa da, yarış sonsuza kadar sürecek gibi inat ve azimle takipteyiz."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor