15 Eylül 2011 | Perşembe

Şampiyon liginde!

Uzun zaman oldu tabii. Koskoca 27 yıl. Bir şekilde önü kesilen, bir iddiaya göre 4 kez şampiyon olması engellenen bir takımdan bahsediyoruz!
4 kez şampiyonluğu elinden alınan bir takımın, şampiyon olsa bu sayıyı en az iki katına çıkaracağını da varın siz hesap edin!
Bakın şampiyonluk elinizden alınınca kadronuz dağılır! Trabzonspor, her olamadığı, oldurulmadığı yıl, parçalanmıştır adeta! İçerden dışarıdan yüklenmelerle üstelik. Geldiği noktaya bir bakın, geldiği yeri iyi görün diye yazıyorum! Tolga'ya bakın, kendinizi, bakış açınızı, tarihinizi sorgulayın diye yazıyorum!

***

Formatı tam bilmiyorum. Hatırlayamıyorum da açıkçası! Ama hatırlayabildiğim şu; "Ana haber bültenleri dahi iptal edilir ya da ertelenirdi" bu maçlarda.
Bu maçlarda dizilerin esamesi okunmazdı.
Bu maçlar eskiden çok kıymetliydi ülkem için! Prestijdi! Ya da bendeki paranoya! Neyse!
Son 10-15 dakika kala yayın başlayınca, tıpkı benim gibi "eh o da yeter" demiş olmalı Trabzonspor taraftarı.
Onun da 1 dakikası stadyuma, sonrası da reklama gidiverdi zaten! Allah'tan takımlar sahaya çıkıyorlardı ki; yayın ekrana geldi.
Şükretmek lazım, bulduğunla yetinmek lazım!
***

Karşısında dünya markası İnter olunca, acemilikle karışık bir ilk 45 dakika izletti çocuklar.
Canları sağ olsun! Ancak; karşılaşmanın ikinci yarısına müthiş başladılar. Müthiş top çevirdiler.
İşaret fişeğini daha ilk dakikalarda ateşlediler.
Liginde şampiyon ilan edilemese de.
Şampiyon, liginde büyük bir zaferle başladı.
Yıllar önce yarım bıraktığı Avrupa'yı şimdi tamamlamaya ant içmiş gibiler. Koşullar eşit olunca, bu çocukların yapamayacağı şey yok, bunu gösterdiler! Tolga'dan itibaren, sonradan oyuna giren Vittek'e, Aykut'a kadar her oyuncuyu tebrik ederim. Tarih yazdılar Platinium harflerle! Trabzonspor, dikkatle izliyor, kimseyle polemiğe girmeden, nefret aşılamadan yoluna devam ediyor. Haklarını söke söke Avrupa'da aramaya devam ediyor. Teşekkürler çocuklar, Türkiye gerçekten sizinle gurur duyuyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor