17 Aralık 2012 | Pazartesi

Fısıldayan adam!

Yorgunluk bir mazeret olabilir elbette. Bizler de kupa maçını izlerken takımın yorulduğunu ve bunun İstanbul BB maçını direkt etkileyebilecegini zaten öngörebiliyorduk!
Özellikle Serkan'ın krampları ve Olcan'ın yüksek temposu sonrası birçok oyuncu bir erken pazar maçını kaldıramaz diyorduk!
Peki, yorgun bir takım bu kritik ve diri rakibe karşı neredeyse aynı kadro ile sahaya çıkıyorsa, bizler bu durumda ne düşünmeliyiz?" Yorgunluk" kabul edilebilir bir mazeret...
Peki ya bir tedbir alınmayışına ne demek gerekiyor?

***

Kadro genişliği ile dikkat çeken Trabzonspor, "hamle oyuncusu olma" özellikli oyuncularını daha en baştan sahaya sürerek bence hata yapıyor! Kora kor oyunda ezdiriyor!
Şenol Güneş, yanında kendisine en gerilimli anlarda farklı bakış acısı sunabilecek, ona öneri fısıldayabilecek etkili bir "ikinci adam"a ihtiyaç duyuyor olabilir.
Eksiklik: Takımı oluşturan unsurlarda "birimiz hepimiz için, hepimiz birimiz için" halinin olmayışı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor