05 Mayıs 2013 | Pazar

Has'ta düştü!..

Kaybederken de aslanlar gibi kaybetmek gerekiyor.
Maçın büyük bölümünde futbol adına hiç bir üretiminiz olmayınca bu duruma düşmeniz de kaçınılmaz. Beklentimizle karşımıza çıkarılanı şöyle bir düşününce teknik adamların dünyasının çok başka olduğuna kanaat getiriyoruz artık!
İki denk gibi gözüken takım vardı ortada...

***

İkisi de ligde aşağıdan kurtulmuş, ortadan yukarıya tutunma, prestiji kurtarma derdinde, başka da bir beklentileri kalmamış.
Klasik Kayserispor disipliniyle karşılaşacağınız da gün gibi ortadayken...
Beklediğimiz neydi bizim? Güzel futbol oynayan, gol atamasa da bol pozisyon üreten, denemediklerini deneyen, keyifli bir Trabzonspor izlemek!
***

Ama ne mümkün!
Başlangıçta kazanmış 11'i bozmamayı anladık ama devamında klasik, tedbirli, emniyetli bir Trabzonspor'la nereye kadar.
Rakip ceza alanına (eğer bir partner bulursa tabii) adeta nakış işler gibi girmeye çalışan bir tek Adrian'ınız varken, onu da sürekli 60. dakikalarda dışarı alırsanız nasıl olacak o iş?
***

Trabzonspor büyük bir revizyona ihtiyaç duyuyor ama kupa maçı var diye oyuncularına çaktırmıyor gibi! Teknik adam dahil tüm unsurlar bireysel kariyerlerine son bir başarı ekleme derdinde artık. Olcan'ın golü gibi!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor