07 Haziran 2013 | Cuma

MR Akçay...

Trabzonspor'a sadece oyuncu değil, teknik adam da yetiştiriyor, 1461 Trabzon derken, elbette Galatasaray ve Fenerbahçe kupa galibiyetlerinin coşkulu etkisinde değildik.
Düşüncemizde çok daha fazlası vardı ama toplum hazır olmadığından eksik bile söylemiştik!
Doğrusu şuydu; "1461 Trabzon takımı sadece Trabzonspor'a değil, ülke milli takımına da oyuncu ve teknik adam yetiştiriyor."

***

Okuyana abartılı gelebilir...
Kariyer açısından da yazana risk, evet!
Ama hiç sorun değil!
Söyleyene değil, söyletene bakın siz, bizi boş verin! İnandığımız ve de etkisinde olduğumuz bizzat; Mustafa Reşit Akçay hikayesidir!

***

Bir oyuncunun hangi aşamalardan geçtiğini iyi bildiğimiz için...
Riski bol bir söz olarak inatla; "kötü oyuncu yok, sisteme, şehire, aslında bizzat sana uymayan oyuncular var" dediğimiz için...
Bitmiş gözüyle bakılan, "bundan oyuncu olmaz" denen bir çok isimi takım edip başarılı olduğu için...
Biz yine rahatız!
Trabzonspor'da geçmişi, kariyeri sağlam bir çok oyuncunun üzerinden ölü toprağını onun alacağına inancımız bu yüzden tam!

***

Kıymeti düşmüş ama Trabzonspor'a yük olan, mevcutta bir çok oyuncunun sözleşmeleri gereği gönderilemeyeceğini biliyorken, bir bakarsınız Trabzonspor yeni transferlerini yine "Trabzonspor kadrosundan" yapar!
Acı ama gerçek ki, fazla da bir seçeneği yok bu açıdan Trabzonspor'un...
Özetle Mustafa Reşit Akçay tercihi çok doğru, alt ve üstündekilerin çalışma prensipleri ise merak konusudur. Öze dönerken, 'köz'e de dönmek var işin ucunda...

Hayırlı olsun!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor