24 Şubat 2014 | Pazartesi

Müdahale...

Hami Mandıralı, özellikle oyuna müdahale konusunda dikkat çekiyor, güven veriyor. Görevi devraldığı günden itibaren en belirgin özelliği de bu. zaten fazla bir değişim de beklenmiyor kendisinden.
Oyuncu grubu bu ve oyuncularla santranç oynamak durumunda.
Allah için çok da iyi oynuyor... Bulduğu şansı, şimdilik cesur ilk 11'leri ile olmasa da, cesur müdahaleleri ile iyi değerlendiriyor.

***

Dün gece maçın başında yorgun gözüken Trabzon, verdiği net pozisyonlar sonrası nihayet golü yediğinde durumun vehametini de anlamış oluyordu. Emre'nin tek başına etkisiz kaldığı ön tarafın ilacının aslında ikili forvet olduğu, en azından kendi evinde oynarken bunun vazgeçilmez bir doğru olduğu maç içerisinde test edilip onaylanmış oldu.

***

"Etkisiz elemanları" anında dışarı almak ve yerlerine sık olmasa da "Yutan elemanları" almak oyunu ve skoru bir anda Trabzon lehine çevirdi. Tarz olarak sakin gözüken Hami hocanın kenarda yaşadığı heyecan ve buna bağlı kazanma arzusu dikkat çekiciydi. Yusuf'un dahi oyuna dahil edilmesi pek alışık olduğumuz bir müdahale şekli değildi.
Ve gerek mevkisi, gerekse zamanlaması itibariyle riskliydi.

***

Kayseri gibi sıralamada son sırada olan bir takıma zorlanarak kazanmak pek bir başarı sayılmasa da, geçen hafta kazanmış ve özgüveni yükselmiş bir takımın son atımlık barutlarını kullandıkları için ekstra tehlikeli ve dikkat edilesi olduklarını unutmamak ve galibiyeti önemsemek gerekir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor