14 Eylül 2009 | Pazartesi

Kahe süperdi

Gençlerbirliği sahasında Eskişehir ile berabere kalırken, Kahe maça damga vuran isimdi. 3 yıldan bu yana kırmızısiyahlı formayı giyen Kahe en güzel oyunlarından birini Eskişehir'e karşı sergiledi. Her iki takım da müthiş istekliydi. Bir an önce gole ulaşmak için bütün güçleriyle savaştılar. Konuk ekip ilk yarıda iki bine yakın taraftarının da desteğini alarak daha üstün bir oyun ortaya koydu. Atakları gol kokuyordu. Gençlerbirliği'nden transfer edilen Doğa hem attığı gol hem de arkadaşlarına hazırladığı pozisyonlarla 90 dakika boyunca takımına en çok faydalı olanlar arasındaydı. El Saka'da kırmızı kart gördüğü 57. dakikaya kadar takımının bel kemiği pozisyonunda gözüktü.

Eskişehir iyi kapandı
İkinci yarıya Gençlerbirliği daha hızlı başlayan takım oldu. Sağdan Orhan soldan Kerem, Kahe'ye gollük pozisyonlar ürettiler. Bunun karşılığında da Kahe ile beraberlik golünü kaydetti. Son dakikalarda Eskişehirspor karşısında baskısını daha da arttıran başkent ekibi rakip savunmayı aşamadı. Her iki takım için de yenilmemek önemliydi. İkisi de bunu başardı. Ancak önümüzdeki haftalar için daha iyi olmak durumundalar. Özellikle G.Birliği bireysel hatalardan arınmalı. Eskişehirspor ise kazanıp haftanın en karlı takımlarından biri olabilirdi. Kısacası başkentte mücadele mükemmel ancak savunmalar kötüydü. Karşılığında bir puan alan iki takım üzülmedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor