23 Şubat 2011 | Çarşamba

Geç kalan dönüş!

Sansasyonel transferlerle Portekizli dünya yıldızları Almeida, Simao ve Fernandes'i ocak ayında renklerine katan Beşiktaş yönetimi, siyah-beyazlı formaya 11 yıl hizmet eden kaptan İbrahim Üzülmez'i kapının önüne koyarak, transfer başarısını gölgeledi! Oysa adaşı Toraman'la kavgası, babacanlıkla tatlıya bağlanabilirdi. Bu yapılmadı! Schuster'in hoşgörüsüzlüğüyle Üzülmez'e yapılanın tanımı tam anlamıyla vefasızlık, sorgusuz infazdır! Bu, Schuster'in ilk infazı değil! Kapının önüne ilk konulan Fatih Tekke, Ernst ile Bobo da Almeida ve Fernandes'in gelmesiyle kıyım makinesine konuldular! Alman hoca, öncelikli tercihini yenilerden yana yapıyor.
Oysa vuruşlarında beceri olarak Bobo, Almeida'dan bir adım önde. Daha golcü. Ancak, parasal problem yüzünden yönetimle ters düşmesiyle santrfor tercihinde ikinci sıraya indirildi.

Ernst kulübede olur mu?

Golcüler tercihindeki mağduriyetin benzerini orta sahada Ernst ile birlikte Fenerbahçe maçına dek genç Necip de yaşadı.
Orta sahanın dirençli oyununun baş aktörü Alman panzeri Ernst'i kulübeye demirlemek büyük bir teknik adam yanlışıdır.
Profesyonel futbolcu disiplini, Ernst'in eski performansını yitirmesini engelleyemedi. Her teknik direktörün elinde olmasını istediği Ernst, Beşiktaş'ın olmazsa olmazıydı. Schuster'in yapacağı doğru; Fernandes-Ernst ikilisini dönüşümlü olarak değerlendirmektir.
Altyapının A kadrosuna sunduğu bir değer var ki, onun yeri gerçekten başka; Necip Uysal.
Geçmiş haftalarda genç yıldıza dört elle sarılan Schuster'in, Fernandes'in gelişiyle şans vermemesi hoş görülemez yanlıştır.
Schuster, saygınlık kaybettiren İbrahim Üzülmez olayındaki 'deli saçmalığı' benzer rolünü Necip için Fenerbahçe maçında terk etti. Akıllılık yaptı ama geç kaldığı için taraftarın tepkisinden kurtulamadı!
Çünkü doğruyu bulana dek Beşiktaş'a, şampiyonluğa götüren iki treni kaçırttırmıştı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor