28 Temmuz 2011 | Perşembe

Şike depremi!

Türk futbolu tarihinin en zor, dönüm günlerini yaşıyor! Bu dönemde kirlilik varsa belge ve delilleriyle ortaya çıkarılmalı!
Suçlular cezalandırılsın, masumlar aklansın!
Kim, kimler, hangi kulüp olursa olsun!..
Bu süreçte yeni sezona büyük hırs, istek ve iddia ile hazırlanırken beklenmedik anda Tayfur Havutçu, Serdal Adalı, Ahmet Ateş şokuna giren Beşiktaş'ta en büyük teselli; ideal 11'in aşağı-yukarı belli olması. Hemen herkesin söyleyebileceği ideal 11 şöyle: Rüştü, Ekrem, İbrahim Toraman, Egemen, İsmail Köybaşı (Tanju)- Necip, Ernst -Quaresma, Fernandes (Guti), Simao-Almeida... UEFA Avrupa Ligi maçlarında kadro yabancı ağırlıklı olabilir. Örneğin, savunmanın göbeğinde Sivok ile Sidnei'yi görebiliriz.
Yeni sezonda da Quaresma, en çok konuşulacak yıldız. 'Tribünler yine Q7 için dolacak' dersek ötekiler alınmamalı! Bu, bir gerçektir!
Futboluyla dikkat çekecek, konuşulacak öteki futbolcu Fernandes'tir. Oynama isteği, tekniği ve yeteneği ile Portekizli orta saha, geçen sezonun son haftalarında gösterdiği yüksek performansını bu sezon daha erken sergilemeye açık.

Beşiktaş çok konuşulacak

Orta sahada gezinmeye devam edelim...
Dünya çapındaki kalitesi tartışılmaz olan Guti'ye geçen sezonki hâyâl kırıklığı yaşantısı ve buna bağlı kötü performansı yüzünden kuşku ile bakılıyor! Düzelir, Guti gibi oynarsa Beşiktaş, üç kulvarda da puanlar, kendisi sarstığı saygınlığını yeniden kazanır!
Ve Necip… Gelişimini her geçen maçta artıran Beşiktaş'ın bu altyapı cevheri hep ileriye, daha iyiye koşuyor. Hırsı, yüksek oynama isteği, rakibiyle kıran kırana mücadelesiyle göz kamaştırıyor.
Geçen sezon Guti kadar şans bulabilseydi Milli Takım'a çağrılacak formu yakalayabilirdi.
Bu sezon Beşiktaş ve Milli Takım'da adı çok duyulabilir!
Daha net vurgularsak şike depreminin sarstığı ligimizde Beşiktaş, 2011-2012 sezonunda futbolu ve başarılarıyla daha çok konuşulacak!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor