07 Mart 2016 | Pazartesi

Atik sezonu çıkartamaz

Muslera'ya 'Sakat' dediler... Fakat maçtan bir gün önce Florya'da yönetimin futbolcularla tek tek "Maç başı paralarında indirim yapılması" için konuştuğu iddia edildi.
Donk artık zaten yedek... Denayer ise bu gidişle Semih'in bile yedeği olacak.
Yine de 45. dakikada bir stoperin kenara alınıp sahaya başka bir stoperin sürülmesini skor 2-0 aleyhinize iken anlamam mümkün değil.
Podolski kelimenin tam anlamıyla takım arkadaşları ile aynı maçta oynamadı!
Linnes bence Sabri'nin yarısı kadar değil ama itiraf etmeliyim ki sahada debelenen oyuncular arasında o da vardı.
Özetle yabancı futbolcular Sneijder hariç bana "demorilize" olmuşlar gibi gözüktü. Bunun sebebi Florya'da bir gün önce gerçekleşen görüşmeler midir? Yakında öğreniriz.

Okan, Ümit, Hasan göreve
Yerliler ise bildiğiniz gibi... Galatasaray'ın kaleci Cenk'ten golcü Umut'a kadar tüm yerli oyuncuları vasattı. Elbette ki Yasin'i, ikinci yarıdaki Emre Çolak'ı, çok çok iyimser yaklaşmak gerekirse biraz da Olcan'ı ayırabiliriz.
Galatasaray'a beraberliği getiren penaltı bence hakem Özgür Yankaya'nın hediyesiydi.
Galatasaray adına dünkü maçta yapılan üç oyuncu değişikliği de yanlıştı.
Bu sebeple Orhan Atik'in Galatasaray'ın bu kritik sezonunu çıkarmasını zor görüyorum. Yönetimin derhal sevilen, deneyimli ve tercihen sezon sonunda Galatasaray ile yollarını ayırmayı göze alabilecek bir ağabeyi takımın başına getirmesini bekliyorum. Şimdi Galatasaray'dan almak değil, Galatasaray'a vermek zamanı.
Okan Buruk, Ümit Davala, Hasan Şaş gibi isimleri göreve çağırmanın zamanı geldi de geçiyor bile. Şu aşamada bu durumdaki Galatasaray'a yabancı hoca seçimi anlamsız olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Etiketler :

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor