14 Mart 2016 | Pazartesi

Ortak akıl devreye girsin

Galatasaray ligin iddiasız, orta sıra takımlarından birisine dönüştü.
Camianın önünde kritik bir Mali Genel Kurul var. Futbol takımı ise derbi maça odaklandı. Bu Mali Genel Kurul ve derbi sonrasında gerek futbol takımında gerekse Galatasaray Yönetim Kurulu'nda köklü değişikliklere tanıklık edebiliriz.
Mevcut yönetim, gelinen finansal noktanın sorumlusu olmasa da krizi fırsata dönüştürmek bir yana aldığı bazı kararlarla yangına neredeyse körükle gitti.
Hamza hocanın gönderilmesi, Mustafa Denizli ile anlaşılması, takımı sağlıklı bir şekilde sezon sonuna ulaştıracak bir teknik patron bulunamaması, kısıtlı bütçeye karşın devre arası transferde yanlış hamleler yapılması, transfer dönemi bittikten sonra Burak'ın satılması... Bunlarndan bazıları.

Hesaplaşma değil milat

Galatasaray'da sorunlar çığ gibi büyüyor. Tarihte kulübü büyük buhranlardan çıkaran "ortak akıl" derhal devreye girmeli.
Sert geçmesi beklenen Mali Kurul camianın bir iç hesaplaşması olarak değil, bir milat olarak tazahür etmeli.
Futbol takımına dair yapılacak bir kaç hamle var.
Takımı sezon sonuna taşıyacak bir teknik heyet bulmak, bazı oyuncuları kadro dışı bırakmak veya kaptan değişikliği gibi.
Şüphesiz ki bu hamleler derbi öncesi gelmeyecek. Son bir kaç cümlemi de Orhan Atik'e yöneltmek istiyorum; Hocam sizi tanımam, kim olduğunuzu bilmem ama Umut'tan gol atmasına dair hiçbir umut yokken kenarda bekleyen Volkan'ı sahaya sürmemenizi hiçbir şekilde anlayamıyorum. Üstelik siz bir altyapı hocasısınız. Ayrıca Bilal'in yerine Chedjou'yu oyuna almanın mantığını bana kimse anlatamaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor