30 Nisan 2016 | Cumartesi

Stoper Denayer!

Galatasaray kalesini en çok zorlayan isimlerden birisi Denayer'di.
Bu çocuk gerçekten Belçika Milli Takımı'nın ne denli şişirme olduğunun kanıtı adeta.
Tamam; fena oyuncu değil, belki bir gün üst düzey bir futbolcu olabilir (çok yüksek bir ihtimal değil) ama şu an Galatasaray'ın stoperi değil.
Gerçi; kadroda "Galatasaray stoperi" sıfatına uygun herhangi bir oyuncu var mı, o da işin ayrı yanı...
Fırat Aydınus bildiğiniz gibi; ya rol çalıyor, ya da kaçak dövüşüyor.
Aydınus, şut çekecekken pas veren, pas verecekken şut çeken topçular gibi, yanlış zamanda, gereksiz olan şeyi yapıyor. Topla iki kez (biri kendi ceza alanında, biri de rakip ceza alanında olmak üzere) elle oynayan Jem Karacan ve hakem Aydınus maçın gidişatını etkilediler. Galatasaray yediği gole kadar fena oynamadı doğrusu. Sivok'un golü sonrasında toparlandı ve ikinci yarıya iyi başlayıp beraberliği yakalamayı bildi.

Bursaspor temkinliydi
Bursaspor elindeki kadronun, teknik direktörün, stadın ve taraftarın karşılığı olan oyunu sahneleyemiyor.
Karşılaşmanın genelinde fazla temkinliydiler.
İki takım da çok elverişli pozisyonlar buldu ama son vuruşlarda beceriksizlerdi. Bu sebeple gollü bir maç olacağı yönündeki tahminim tutmadı.
Sezon başında, Hamza Hamzaoğlu'na birimiz "nisanda Galatasaray'a karşı oynayacaksın ve takımın başında Sneijder'ın önerdiği, şu an adını bilmediğimiz bir Hollandalı olacak" desek, ne düşünürdü acaba?
Hamzaoğlu önümüzdeki sezon Bursaspor'da olacak mı, emin değilim.
Bursa kaynaklı dedikodulara göre işi zor.
Oysa ki; her şeyin, en iyisini hak ediyor. Bence daha iddialı bir teknik heyet kurmayı denemeli. Geçen sezonun üç kupalı takımına yenilmediği için mutlu değildir sanırım. Keza; dün akşamki rakibiyle, o takım arasında çok fark var...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor